Bunun yansıra toplumumuzu, çevremizi ve özellikle geleceğimizi teslim edeceğimiz gençliğimizi hedef alan uyuşturucu ile mücadeleye de titiz bir şekilde devam edilmektedir.

Bu mücadelede başarılı olunması için Vatandaşlarımızın daha duyarlı olmaları ve katkıda bulunmaları çok önemli bir yer tutmaktadır.

Bu kapsamda, Sakarya İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde son (1) yılda Narkotik suçlarla mücadele kapsamında (96) adet operasyon icra edilmiş olup, Yapılan Operasyonlar sonucunda (2.946) gram kokain, (5.695) adet Extacy hap, (86.644) gram Kubar Esrar, (1.740) gram Bonzai Maddesi, (15.070) Kök Kenevir Bitkisi ve (408) gram Kenevir Tohumu ele geçirilmiştir. Bu olaylarla ilgili (131) şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştır.



Sakarya il jandarma komutanlığı tarafından operasyonlara devam edilecek olup, duyarlı vatandaşlarımızın 156 jandarma imdat telefonuna, insanlarımızı, çevremizi ve geleceğimizi koruma adına kaçakçılık ve diğer olaylarla ilgili ihbarları zamanında bildirmeleri mücadelelerdeki etkinliği artıracaktır.