İlçemiz Hendek Kargalıhanbaba Mahallesinde yer alan 2. OSB bölgesi başta olmak üzere gün ortalamasında 2 iş kazası meydana gelmekte. Bunun yanı sıra Bölgemizden geçmekte olan TEM ve E - 5 Karayollarında da bir çok kaza meydana gelmekte. Bu Kazaları Sizler için Asayiş bülteninden sizler için derledik 

İŞ KAZASI ( 2 OLAY )

Hendek - İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (2) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA ( POLİS TRAFİK )

Hendek - Hamitli Mahallesinde, 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 08.30 sıralarında, N.K.(1974’d.lu/E) yönetimindeki araç ile seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek A.Ç.(1991’d.lu/E) yönetimindeki araca çarpması sonucu meydana gelen kazada (2) kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI ( 2 OLAY )

Hendek - İlçe Jandarma Komutanlığı  sorumluluk sahasında 10 Mayıs 2022 Salı günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (2) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.