HENDEK’TEN İŞ KAZASI  

Sakarya / Hendek - Kargalıhanbaba mahallesinde, 14 Kasım 2016 Pazartesi günü saat 15:00 sıralarında, A… isimli fabrikada işçi olarak çalışan H.İ.A. (1981’d.lu./E)’ nin dikkatsizliği ve tedbirsizliği nedeniyle, üzerine kapı düşmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.
              
İŞ KAZASI

Olay Özeti: 12.11.2016 günü meydana gelen İş Kazası olayı ile ilgili Müşteki H.D.(E.1983) isimli şahıs fabrikada işçi olarak çalıştığını iş yerinde kaldırdığı bir parcanın vinçten düşmesiyle kolundan yaralandığını, olay ile ilgili davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır. 
Birimi     

ZEHİRLENME

Olay Özeti: 06.11.2016 günü Y.Y.Y.(E.2015) isimli şahıs hakkında düzenlenen adli rapora istinaden Müşteki Y.Y.(K1983) isimli şahıs evde bulunduğu sırada oğlu Y.Y.Y.'in çoçuk odasında bulunan tebeşir kutusunu alarak ağızana götürmesi sonucu durumdan şüphelenerek oğlunu alarak hastaneye götürdüğünü, olay ile ilgili kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş,  konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.
Birimi     
             
TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA 

Olay Özeti: 14.11.2016 günü yapılan kontrollerde 81 A* **  plakalı araç sürücüsü Şüpheli E.E.(E1966) isimli şahsın 1,86 promil alkollü olarak araç kullandığı tespit edilmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.   
Birimi     
            
TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 12.11.2016 günü Turanlar mahallesi sayılı yerde R.K.(E1998)'nin kullandığı ve üzerinde Müşteki S.H.(E2000) ile U.H.(E1998)'nin bulunduğu elektrikli bisikletin karışmış olduğu tek taraflı kaza sonucu şahıslar BTM ile giderilebilir şekilde yaralanmış konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.
             
İŞ KAZASI

Olay Özeti: 15.11.2016 günü Müşteki R.T.(E1987) isimli şahıs; işçi olarak çalışmış olduğu N.B.Fabrikasında çapak sarma makinasının bakımı sırasında destek olarak konulan takozun kayması sonucu sol elinden yaralandığını, daha sonra Hendek Devlet Hastahanesine giderek tedavisini olduğu, olay ile ilgili kimseden davacı şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         İŞ KAZASI

Olay Özeti: 15.11.2016 günü Müşteki İ.Ü.(E1969) isimli şahsın çalışmış olduğu K.K. isimli işyerinde tel sıyırma makinesine elini kaptırması sonucu yaralandığı, Müşteki şahsın Hendek Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından ileri tetkik ve tedavi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği bildirilmiş, şahsın tedavisi devam ettiğinden ifadesi alınamamış, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

HENDEK’TEN İŞ KAZASI  

Sakarya / Hendek-Kargalıhanbaba mahallesinde, 14 Kasım 2016 Pazartesi günü saat 15:00 sıralarında, A… isimli fabrikada işçi olarak çalışan H.İ.A. (1981’d.lu./E)’ nin dikkatsizliği ve tedbirsizliği nedeniyle, üzerine kapı düşmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.


HENDEK’TE İŞ KAZASI 

Sakarya / Hendek-Kargalıhanbaba mahallesinde, 15 Kasım 2016 Salı günü saat: 13.00 sıralarında, A… isimli fabrikada işçi olarak çalışan S.D. (1985’d.lu./E), dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle ayağının kayarak düşmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.


HENDEK’TE İŞ KAZASI  

Sakarya/Hendek-Kargalıhanbaba mahallesinde, 15 Kasım 2016 Salı günü saat: 14.00 sıralarında, E… isimli fabrikada işçi olarak çalışan İ.Y. (1969’d.lu./E), dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle parmağını spiral makinesi ile kesmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

 HENDEK’TE İŞ KAZASI  

 Sakarya/Hendek-Kargalıhanbaba mahallesinde, 15 Kasım 2016 Salı günü saat: 14.00 sıralarında, T… isimli fabrikada işçi olarak çalışan E.T. (1980’d.lu./E), dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle elini makineye sıkıştırması sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 17.11.2016 günü saat.17.00 sıralarında Yeni mahalle yıldırım Beyazıt caddesi üzerindeki H. yapı isimli inşaatta alimunyum doğrama isçisi olarak çalışan F.B.(E1997) ismili şahsın yüksekten düşmesi sonucu hayati tehlikeye olacak şekilde yaralanması olayı ile ilgili tahkikatta başlanılmıştır.

İŞ KAZASI

Olay Özeti: 17.11.2016 günü Müşteki K.Ç.(E1998) isimli şahıs işyerinde arkadaşı ile birlikte kaynak yaptığını, işten ayrılarak eve gittikten sonra gece gözünde yanma ve sulanma meydana gelmesi sonucu hasteneye giderek tedavisini olduğunu, olaydan dolayı kimse hakkında davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 15.11.2016 günü Başpınar Mahallesi Başpınar caddesinde meydana gelen olay ile ilgili Müşteki E.D.(E1953) isimli şahıs cadde üzerinde yürüdüğü esnada havanında aşırı yağışlı olmasından dolayı arkadan gelen üzeri naylon kaplı bir elektirkli bisikletin kendisine çarpması sonucu yaralandığını, olay ile ilgili kimse hakkında davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

İŞ KAZASI

Olay Özeti: 17.11.2016 günü Müşteki U.K.(E1989) isimli şahıs gece vardiyesinde N.B. fabrikasında çalıştığı esnada vincin kancasını takmak isterken kayması sonucu sol elinden yaralandığını, kazadan sonra hasteneye giderek tedavisin yaptırdığını, sol el dörtüncü parmağında kırık olduğu tespit edildiğini, olay ile ilgili kimse hakkında davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

HENDEK’TE AİLE HUKUKUNDAN KAYNAKLANAN YÜKÜMLÜLÜĞÜN İHLALİ 

Sakarya / Hendek - Ortaköy mahallesinde, 16 Kasım 2016 Çarşamba günü saat: 21.00 sıralarında,C.T. (2015’d.lu./K)’nin evde oynadığı esnada üzerine çay dökülmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

HENDEK’TE 6136 SAYILI KANUN KAPSAMINDAKİ SUÇLAR/SATMAK AMACIYLA BULUNDURMAK

Sakarya / Hendek - Kargalıyeni mahallesinde, 16 Kasım 2016 Çarşamba günü saat:10.30 sıralarında, Sakarya 2.Ağır Ceza Mahkemesinden alınan arama kararına istinaden,                                      yapılan istihbarı çalışma neticesinde F.A. (1964’ d.lu/E)’ nin yasadışı yollardan temin ettiği silahları satmaya götüreceği bilgisinin alınmasını müteakip şahıs üzerinde ve çantasında yapılan aramada;              (5) adet 9 mm,ruhsatsız tabanca, (5) adet tabanca şarjörü,(16) adet 9mm tabanca fişeği ele geçirilmiştir. Şüpheli Jandarma tarafından gözaltına alınarak tahkikata başlanılmıştır. 

HENDEK’TE 6136 SAYILI KANUN KAPSAMINDAKİ SUÇLAR/SATMAK AMACIYLA BULUNDURMAK

Sakarya Hendek - Kocatöngel mahallesinde, 16 Kasım 2016 Çarşamba günü saat:10.30 sıralarında, Hendek Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama kararına istinaden,                                      A.O.(1950’ d.lu/E)’ nin ev ve eklentilerinde yapılan aramada;(2) adet uzun namlulu ruhsatsız otomatik silah (1) adet 9 mm,ruhsatsız tabanca, ele geçirilmiştir. Şüpheli tutuklanıp cezaevine gönderilerek Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır

HENDEK’TE İŞ KAZASI  

Sakarya / Hendek - Kargalıhanbaba mahallesinde, 17 Kasım 2016 Perşembe günü saat 13:00 sıralarında, G… isimli fabrikada işçi olarak çalışan G.T. (1990’d.lu./K)’ nin dikkatsizliği ve tedbirsizliği nedeniyle, kalıp makinesinden çıkan sıcak malzemenin sol eline dökülmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

 HENDEK’TE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA 

Sakarya / Hendek-Hamitli mahallesinde, 17 Kasım 2016 Perşembe günü saat:14.00 sıralarında, M.K. (1955’d.lu/E)’ nin sevk ve idaresindeki tır ile seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybederek devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, şahıs  hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.