Hendek ilçesinde yaşanan asayiş olaylarında bir taksirli yaralama iki adet iş kazası meydana geldi. İş kazalarının nedenin jandarma ekiplerince dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle yaşandığı tutanaklara geçti. 

Hendek ilçesinde yaşanan asayiş olaylarında bir taksirli yaralama iki adet iş kazası meydana geldi. İş kazalarının nedenin jandarma ekiplerince dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle yaşandığı tutanaklara geçti. İş Kazalarının nedenleri ve önlemlerinin alınması noktasında ilçemiz Hendek sanayicileri rekor kırıyor. Bu nedenlerden dolayı iş kazaları gün aşırı yaşanmakta.

TAKSİRLE YARALAMA

16.12.2019 günü Akova Mah. Sakarya Bulvarı üzerinde sürücülüğünü E.Ö.'ün yaptığı 34 UZ** plakalı kamyonet ile yanında bulunan A.B. ile seyir halindeyken sürücülüğünü R.K.'ün yaptğı 54 RG ** plakalı araçla çarpışması neticesi meydana gelen kazada taraflar hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmış konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.  

İŞ KAZASI ( 2 OLAY )

Hendek - Kargalıhanbaba Mahallesinde, 15 Aralık 2019 Pazar günü, çeşitli işyerlerinde çalışan (2) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.