Hendek Akarca Mahallesinde yaşanan trafik kazasında 1 kişi hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanırken diğer bir kaza Hendek Paşaköy Mahallesinde meydana geldi ve 2 kişi olayda yaralandı. Diğer bir olayda ise bir şahıs alkollü olarak otomobil kullanırken yakalandı ve cezai işlem uygulandığı öğrenildi.

TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Hendek - Akarca Mahallesinde, 13 Ekim 2020 Salı günü saat:17.45 sıralarında, Ö.A.(1988’d.lu/E) yönetimindeki motosiklet ile seyir halinde iken bir anlık dikkatsizliği nedeniyle yolun karşısına geçmeye çalışan E.F. ( 2011’d.lu/E )’ye çarpması sonucu meydana gelen kazada (1) kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI ( 2 OLAY )

Hendek Kargalıhanbaba Mahallesinde, 14 Ekim 2020 Çarşamba günü, değişik işyerlerinde çalışan ( 2 ) kişi vücutlarının değişik bölgelerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır.. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Hendek - Paşaköy Mahallesinde, 13 Ekim 2020 Salı günü saat:19.25 sıralarında, Z.Y. ( 1957’d.lu / E ) yönetimindeki otomobil ile seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi nedeniyle karşı istikametten gelen İ.D. ( 1940’d.lu/E ) yönetimindeki otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada ( 2 ) kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA

12.10.2020 günü Başpınar Mah. Remzi Efendi Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan 54 KV ** plakalı araç sürücüsü D.T.(E.1985) isimli şahsın 1,84 promil alkollü olduğu tespit edilmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.