İlçemiz Hendek’te Eylül Ayı içerisinde yaşanan Trafik Kazası ve Kayıp şahıs olaylarının yer aldığı asayiş bülteni sizler için derledik. Jandarma ve polis bölgelerinde meydana gelen ve ayda geçen güncel asayiş olayları....

TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Hendek - Dereköy Mahallesinde, 08 Eylül 2020 Salı günü saat:19.00 sıralarında, T.B.(1965’d.lu/E) yönetimindeki traktör ile seyir halindeyken bir anlık dikkatsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyeti kaybederek traktör devrilmesi sonucu traktörün römork kısmında bulunan mevsimlik fındık işçileri ve traktör şoförü ile birlikte (19) kişi hayati tehlikesi olmayacak, (1) kişi hayatı tehlikesi olacak şekilde yararlanmışlardır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

07.09.2020 günü M.F.'nin sevk ve idaresindeki 54 KZ *** plaka sayılı motosiklet ile M.T.'nin sevk ve idaresindeki 54 ABK *** plaka sayılı aracın çarpışması neticesi yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, kazada M.F. ve M.F. hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı bildirilmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

KAYIP ŞAHIS

06.09.2020 günü Müşteki B.G.(E.1976) isimli şahıs kızı Z.G.'nin kaybolduğunu kızının hayatından endişe ettiğini ve bulunmasını istediğini beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

KAYIP ŞAHIS

04.09.2020 günü Müşteki M.Ş.(E.1989) isimli şahıs eşi D.Ş. isimli şahsın kayıp olduğunu, eşinin hayatından endişe ettiğini ve bulunmasını istediğini beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

03.09.2020 günü A.E. isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 54 SF *** plaka sayılı araç ile yaya E.Z.'ya çarpması neticesi meydana gelen kaza olayı ile ilgili gerekli tahkikata başlanmıştır.