Başpınar Mahallesinde telefonu kaybettiğini beyan eden şahıs telefonun bulunması için Hendek Polis merkezi'ne başvurdu. Hendek Yeni Mahalle Beştepeler Caddesi üzerinde yaşanan kazada iki aracın çarpışması sonucunda iki şahıs hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı. Başpınar Mahallesinde yaşanan bir olayda, alkollü sürücünün tehlikeli bir şekilde otomobil kullandığı ortaya çıktı.

KAYIP EŞYA

08.10.2020 günü Müşteki A.H. isimli şahıs Başpınar Mah. 35**. Sokak üzerinde cep telefonunu kaybettiğini, telefonunun bulunarak kendisine teslim edilmesini istediğini beyan etmiş konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

10.10.2020 günü Yeni Mah. Beştepeler Caddesi üzerinde Ö.T.K. ( E.1995) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 41 LY ** plaka sayılı araç ile Y.E.U . ( E.1998 ) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 81 AE ** plaka sayılı aracın karıştığı kazada Y.E.U. ve T.K. nin hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı bildirilmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA

10.10.2020 günü Başpınar Mahallesi 11** nolu sokak üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan 54 PH ** plaka sayılı araç sürücüsü Şüpheli Ç.N. (E.1975) isimli şahsın 2,77 promil alkollü olduğu tespit edilmiş konu ile ilgili tahkikata.