İlçemizde büyük istihdam oranlarıyla adından sıkça söz ettiren Hendek 2. OSB bugünlerde adını üretim yapmakta olan fabrikalarda yaşanan iş kazaları ile söz ettiriyor. İş kazalarının gün ortalamasında 3 iş kazasına ulaştığı OSB de neler oluyor.

Bir çok iş dalında faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarında yaşanan iş kazaları artışını hızla sürdürürken,  yaşanan iş kazalarının tümünün kişilerin dikkatsizliklerin den yaşandığı vurgulansın, kazaların sebepleri ve sonuçlarında önlemlerinin alınmaması gelecekte yaşanabilecek daha büyük sıkıntılara davetiye çıkarıyor. 

İŞ KAZASI ( 3 OLAY )

Hendek - Kargalıhanbaba Mahallesinde, 29 Ekim 2020 Perşembe günü değişik saatlerde, değişik işyerlerinde çalışan (3) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI ( 4 OLAY )

Hendek İlçe J.K.lığı sorumluluk sahasında, 31 Ekim 2020 Cumartesi günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (4) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI ( 2 OLAY )

Hendek İlçe J. K.lığı sorumluluk sahasında, 01 Kasım 2020 Pazar günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan ( 2 ) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI ( 4 OLAY )

Hendek - Kargalıhanbaba Mahallesinde, 02 Kasım 2020 Pazartesi günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan ( 4 ) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI ( 5 OLAY )

Hendek İlçe J.K.lığı sorumluluk sahasında, 03 Kasım 2020 Salı günü, değişik iş yerlerinde çalışan (5) kişi vücutlarının değişik bölgelerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmışlardır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

02.11.2020 günü Kemaliye Mahallesi Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi üzerinde Y.I.(E.2002) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 54 AAB ** plakalı motosiklet ile B.Ç.(E.1989) isimli şahsın sevk ve idaresindeki 54 PN ** plakalı aracın karıştığı kaza olayı ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

02.11.2020 günü Köprübaşı Mahallesi D-100 karayolu üzerinde Müşteki F.C. isimli şahıs karşıya geçmek istediği sırada 09 Z ** plakalı aracın kendisine çarpması sonucu yaralandığını, olay ile ilgili şikâyetinin olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.