İlçemiz Hendek’te 9 -10 ağustos tarihlerinde Sivritepe ve Çayırbaşı mahallesinde meydana gelen trafik kazası sonucu taksirli yaralanma olaylarında iki kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı…

Yaşanan kazalar sonrasında, Hendek ilçe genelinde yer alan mahalle yollarının birçok noktasında görüş açılarının sıfıra yakın olduğu ve sürücüleri dikkatsizlikleri ve tedbirsizleri kazalara neden olurken, kazaların gece yaşanması bölge yolların gerektiği kadar aydınlatılmadığını bir kez daha kanıtlamaktadır.

TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Hendek - Çayırbaşı Mahallesinde, 10 Ağustos 2020 Pazartesi günü saat: 20:20 sıralarında, S.S.(1988’d.lu/E) yönetimindeki araç ile seyir halinde iken aynı istikamette olan E.A.(2010’d.lu/E) yönetimindeki bisiklete çarpması sonucu (1) kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Hendek - Sivritepe Mahallesinde, 09 Ağustos 2020 Pazar günü saat: 21:00 sıralarında, A.Y.(1983’d.lu/E) yönetimindeki traktör ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek traktör devrilmesi sonucu meydana gelen kazada (1) kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.