Hendek ilçesi adını en çok iş kazalarıyla söz ettirmeye devam ediyor. Bölgemizde yer alan sanayi kuruluşları, bünyesinde çalıştırmakta olduğu çalışanlarının zaman içerisinde yaşanan iş kazalarını aynı dikkatsizlik ve tedbirsizlik kefesinden tartmaya devam ediyor.

13 ocak ve 14 ocak tarihlerinde bölgemizde faaliyet gösteren 2 OSB bölgesinde 3 iş kazası daha meydana geldi. Bölgemizde yer alan sanayi kuruluşları, bünyesinde çalıştırmakta olduğu çalışanlarının zaman içerisinde yaşanan iş kazalarını aynı dikkatsizlik ve tedbirsizlik kefesinden tartmaya devam ediyor. 

İŞ KAZASI

Hendek - Çamlıca Mahallesinde, 13 Ocak 2020 Pazartesi günü saat:12.00 sıralarında, D. İsimli iş yerinde çalışan S.K.(1967’d.lu/E) kaygan zeminde dengesini kaybederek düşmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI (2 OLAY)

Hendek - Kargalıhanbaba Mahallesinde, 14 Ocak 2020 Salı günü, çeşitli işyerlerinde çalışan (2) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.