İlçemiz Hendek Jandarma Bölgelerinde yaşanan 3 farklı hırsızlık olayında, Hendek Jandarma Komutanlığı timleri gece gündüz çalışmalarını itinalı bir şekilde sürdürerek, yaşanan hırsızlık olaylarını aydınlattı.

Hendek Kalayık Mahallesi ve Servetiye Mahallelerinde yaşanan kablo hırsızlıklarını aydınlatan Hendek Jandarması olayla ilgili olarak 3 şahsı ve beraberindeki, elektrik ve telefon kablolarının yüklü olduğu kamyonet ile birlikte yakaladı.

Diğer Bir olay ise Hendek Sümbüllü Mahallesinde yaşanan Otomobil Hırsızlığı olayını aydınlatan Jandarma Timleri, çalındığı belirtilen otomobili plakasız bir şekilde Çakallık Mahallesinde gerçekleştirmekte olduğu yol uygulamasında yakaladığını bildirdi.

Yaşanan 3 Farklı hırsızlık olayında toplamda olaylara karışan  4 şahıs, Hendek Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuklandığı bildirildi.

Vatandaşların yaşanan hırsızlık olaylarına duyarlı kalmamaları için uyarılarda bulunan Jandarma ve Polis Timleri ihbarların olaylara müdahalede büyük rol oynadığını belirterek, karşılaşılan hırsızlık olayları durumlarında ihbarların büyük rol oynadığını belirtiler.