120 POLİSLE TURANLARA ŞAFAK OPERASYONU

Sakarya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Cinayet Suçları” ile ilgili 120 polisle Roman vatandaşların yaşadıkları Turanlar Mahallesine sabah karşı saat 06:00 da operasyon düzenledi. Yapılan baskında aranan 9 kişiden C.Ç-C.H-T.H-C.S-Ö.B ve E.T ile birlikte suç aletleri olan  3 adet Tüfek, 4 adet Kurusıkı tabanca ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Polisin yapmış olduğu istihbarati çalışmalar sonucunda Turanlar mahallesinde daha önceden uyuşturucu ticareti yapan ve cinayet suçlarına karışan sahıslara ve suç aletlerine ulaşmak için 120 polisle mahalledeki 11 eve eş zamanlı operasyon düzenledi. Şaşfak vaktinde mahallenin giriş çıkışlarını Özel Hareket Polisleri kapattı ve aranan şahıslar mahalle dışına kaçamadılar.


ŞAFAK BASKININDA CİNAYET ZANLILARI VE ZEHİR TACİRLERİ YAKALANDI

Polisin yapmış olduğu ŞAFAK OPERASYONUNDA  Uyuşturucu ticareti yapan ve cinayet suçları firarileri 9 kişiden 6 sı yapılan şafak baskınıyla evlerinden alınarak göz altına alındılar. Şahısların evlerinde yapılan aramalarda suç aletleri olan 3 adet Tüfek, + adet Kurusıkı tabanca ele geçirildi. Polis tarafından gözaltına alınan 6 şüphelilerinin işlemleri yapılmak üzere  KOM Şube ekiplerince Sakarya Emmiyet Müdürlüğüne götürüldüler.

BONZAİ DİYE FARE ZEHİRİ SATMIŞLAR

Polisin yapmış olduğu aramada bir miktar bonzai denilen uyuşturucu madde ele geçirildi. polisin yaptığı istihbari neticesinde zehir tacirlerinin uyuşturucu madde diye fare zehiri sattıkları bilgisine ulaşıldı.


 

Emniyet Yetkilileri Suç ve Suçlularla mücadele edebilmek için geçe gündüz çalıştıklarını, halkın huzur ve güvenini sağlamak için bu tarz operasyonların devam edeceğini ifade ettiiler.