OLAYIN ÖZETİ :

25.05.2015 günü C.B.  isimli şahıs daha öncesinden kendisi ile telefon alış verişi yaptığı ve bundan dolayı sorun yaşadığı  H.Y.' un kendisine internet üzerinden hakaret ettiğini ve davacı olduğunu beyan etmiş, evrak ikmalen gönderilecektir.

OLAYIN ÖZETİ : 

Ç.K. isimli şahıs 25.05.2015 günü alışverişe çıktığını, eve geldiğinde cüzdanının bebek arabasında olmadığını fark ettiğini, düşürmüş olabileceğini beyan etmiş, Hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.
OLAYIN ÖZETİ :

24.05.2015 günü H.D. isimli şahıs F.G. ile kavga ettiklerini, şahsın abisinin konuşmak için çağırması üzerine yanlarına gittiğini ancak konuşurlarken tekrar kavga ettiklerini, F.G.' in yumrukla vurması üzerine yerden aldığı parke taşını şahsa fırlattığını, davacı ve şikayetçi olduğunu, uzlaşmak istediğini beyan etmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :

25.05.2015 günü B.Ö. isimli şahıs, Y.Ö. isimli şahsın tarla sınırı meselesi yüzünden kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu, davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, tahkikata başlanılmıştır.

OLAYIN ÖZETİ :

29.04.2015 günü N.G. isimli şahıs ifadesinde; ahıra büyükbaş hayvanları dışarı çıkarmak için gittiğini, hayvanlardan birinin kendisine çarptığını ve başını duvara çarparak yere düştüğünü, sol elinin kırıldığını, kimseden dava ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı C.Başsavcılığına ikmalen gönderilecektir.
OLAYIN ÖZETİ :

26.05.2015 günü A.T. isimli şahıs S.B.S. ile tartıştıklarını, S.B.B.' un kendisini darp ve tehdit ettiğini beyanla davacı olmuştur. Olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.