Taksirle Yaralama - Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma 

Olay Özeti :09.04.2016 günü saat.07.20 sıralarında U.Y. isimli şahıs sevk ve idaresinde bulunan 54 *** plaka sayılı aracının  direksiyon hakimiyetini kaybederek duvara çarptığını beyan etmiş, kazada D.Y, E.D, K.D ve araç sürücüsü U.Y hayati tehlike olmaksızın yaralanmış, U.Y'nin kazada 1.19 promil alkollü olduğu tespit edilmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.


Taksirle Yaralama

Olay Özeti :     08.04.2016 günü saat: 00.30 sıralarında sevk ve idaresindeki 54 ** *** plaka sayılı otomobil ile seyir halinde olan H.A.  isimli şahıs Z.T.' un sevk ve idaresindeki 34 ** *** plaka sayılı otomobil ile çarpışmaları neticesinde, 54 ** *** plaka sayılı araçta yolcu olarak bulunan M.A. , 34 ** *** plaka sayılı araç sürücüsü Z.T. ve aynı araçta yolcu olarak bulunan T.B. isimli şahıslar hayati tehlike olmaksızın yaralanmış,olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

                  
İş Kazası

Olay Özeti:     22.03.2016 günü saat.14.00 sıralarında Müşteki  M.Y. fabrikada elektrik teknisyeni olarak çalıştığı sırada, makinanın arasına sıkışan malzemeyi çıkartmaya çalıştığı esnada elini sıkıştırdığını ve yaralandığını, şu an sağlık durumunu iyi olduğunu, olaydan dolayı kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş; olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.


              
İş Kazası

Olay Özeti:      08.04.2016 günü işçi olarak çalışan Müşteki M.A. isimli şahsın eline çekiçle vurması sonucu hayati tehlike olmaksızın yaralanmış, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş; olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

              
Taksirle Yaralama

Olay Özeti:     08.4.2016 günü Saat: 12.20 sıralarında meydana gelen Yaralamalı Trafik Kazası olayı ile ilgili olarak; K.Y. ve S.A. isimli şahıslara plakası alınamayan bir motosikletin çarparak kaçtığı, şahısların davacı ve şikayetçi olmadıklarını, uzlaşmak istediklerini beyan etmişler; olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.