UYUŞTURUCUDAN 1,5 AYDA 6 TUTUKLAMA
 

İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçede vatandaşlarımızı uyuşturan zehir tacirlerine karşı mücadelede kararlı duruş sergiliyor. Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı Güven Timleri 2016 yılının ilk 1,5 ayında ilçemiz genelinde Uyuşturucu Madde Ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik 14 operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyonlar kapsamında 25 kişi hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti yapmak, bulundurmak ve kullanmak suçlarından işlem yapılmış, 19 kişi serbest bırakılmış ve 6 kişi de Adli Mercilerce tutuklanmıştır.

POLİSTEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güven Timleri ayrı ayrı adreslere yaptıkları operasyonlarda toplamda 355 gr esrar maddesi, 200 adet uyuşturucu hap, 200 gr kenevir tohumu ele geçirdi. Ayrıca tutuklana bir şahsın evinden de tarihi eser niteliğinde olan kaçak silahlar ele geçirildi. Yapılan  operasyonlarla yılın ilk 1,5 ayında 6 kişiyi tutuklatan ekipler, uyuşturucu tacirlerine göz dağı verdi. 
Emniyet yetkilileri, gençlerimizi uyuşturucuya bağımlı hale getirmek isteyen zehir tacirlerinin üzerine kararlılıkla gideceklerini belirttiler.  Suç ve suçlularla mücadelede daha fazla etkin olmak istediklerini belirten yetkililer, vatandaşlarımızın bu gibi durumlarda 155 Polis Merkezini aramalarını istediler.