Hendek ilçe genelinde son bir haftalık geçen süre zarfında 8 iş kazası , 3 taksirli yaralanma olayı ve bir kayıp eşya olayı meydana gelmiştir. 

İŞ KAZASI (3 OLAY)

Hendek - Kargalıhanbaba Mahallesinde, 16 Ocak 2021 Cumartesi günü farklı işyerinde çalışan (3) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI (2 OLAY)

Geyve - Karaçam Mahallesinde, 17 Ocak 2021 Pazar günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (2) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI (2 OLAY)

Hendek - Kargalıhanbaba Mahallesinde, 17 Ocak 2021 Pazar günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (2) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.     

TAKSİRLE YARALAMA

15.01.2021 günü E.Ç.(E.2001) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 54 AEH ** plakalı araç ile U.A.S.(E.1997) isimli şahsın sevk ve idaresindeki 54 DA ** plakalı aracın karıştığı kazada USA'nın hafif şekilde yaralandığının bildirilmesi üzerine konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI

14.01.2021 günü Necatipaşa Turgut Özal Bulvarı sayılı adreste bulunan iş yerinde kamyona branda çekmek isteyen M.B.(E.1976) isimli şahsın aracın ıslak basamağından yere düştüğü ve hafif şekilde yaralandığının bildirilmesi üzerine konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

13.01.2021 günü Ş.Y.(E.1958) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan araç ile Necatipaşa Mah. Kılıç Arslan Caddesi üzerinde karıştığı tek taraflı trafik kazasında yaralandığı olay ile ilgili kimseden davacı ve şikayetçi olmadığı anlaşılarak konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

14.01.2021 günü saat.15.30 sıralarında Akova Mahallesi Sakarya Bulvarı yan yol üzerinde A.D. isimli şahıs sevk ve idaresindeki 34 NC ** plaka sayılı aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpması sonucu yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş. Yaralı şahıs Hendek devlet hastanesine giderek gerekli tedavisini yaptırmış olup; alınan talimatlar doğrultusunda gerekli tahkikata başlanmıştır.

KAYIP EŞYA

Polis Merkezi Amirliğine gelen E.K. isimli şahıs 14.01.2021 günü saat 14.00 sıralarında Hendek ilçesinden Adapazarı istikametine 06 EE ** plaka sayılı motosikletiyle yola çıktığını. 15.30 sıralarında Çark Caddesi BK. önüne geldiğinde motosikletin plakasının yerinde olmadığını fark ettiğini beyan etmiş olup gerekli tahkikata başlanmıştır.