İlçemiz Hendek 2. OSB bölgesinde her geçen gün iş kazalarının artması alınan önlemlerin yetersizliğini gün yüzüne çıkartıyor. Son 1 hafta içerisinde yaşanan 7 iş kazaları gün ortalamasında 3 iş kazasının yaşanması ve yaşanan iş kazalarında bir çok kişinin yaralanması yetkilileri harekete geçilmiyor. Tek sevindirici durumun yaşanan kazalarda can kayıplarının yaşanmaması olarak kayda geçiyor. Bir çok iş kazası tutanağının dikkatsizlikten yaşandığı belirtilirken, alınması gereken önlemler hiçbir zaman belirtilmemektedir.

İŞ KAZASI (3 OLAY)

Hendek - Kargalıhanbaba Mahallesinde, 05 Kasım 2019 Salı günü, çeşitli işyerlerinde çalışan (3) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır

İŞ KAZASI (3 OLAY)

Hendek - Kargalıhanbaba Mahallesinde, 06 Kasım 2019 Çarşamba günü, çeşitli işyerlerinde çalışan (3) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI

Hendek - Eskibıçkı Mahallesinde, 06 Kasım 2019 Çarşamba günü saat:13.00 sıralarında, cami inşaatında çalışan A.A.(1980’d.lu/E) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle forkliftin üzerinden düşmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.