İlçemiz hendek D-100 Karayolu Nuriye Mahallesinde D-100 karayolunu tamamen ulaşıma kapatan jandarma timleri kimlik ve şüpheli araç uygulamaları gerçekleştirdi. Uygulamalara Jandarma sivil ve Hendek İlçe Jandarma Komutanları Da hazır bulundu.

D-100 karayolu Gümüşova dan Hendek istikametine gelmekte olan araçlara Hendek Hüseyinşeyh Mevkiinde Jandarma Radar aracı ile hız kontrolü yapılmasının ardından Hendek ışıklarını girişinde, tüm araçlar kimlik kontrolünden geçirilerek ilçeye alındı.

Hendek E-5 girişinde jandarma uygulama yaptı

Araç plaka sorgularının yanı sıra, otomobil sürücülerinin emniyet kemer uyarıları ve kimlik GBT lerinin yapıldığı uygulamalara çok sayıda sivil jandarma ekibi ve olay yeri aracı destek verdi.

Jandarma Ekipler amiri İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Süleyman Sercan da uygulamalara bizzat katılarak sürdürülen çalışmaları yakından takip etti.

Yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde çeşitli nokta ve bölgelerde ansızın uygulamaların süreceği öğrenilirken, vatandaşlar sürdürülen denetim ve uygulamalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.