Olay Adi                  

Olay Özeti: 10.09.2016 günü Yeni Mahallesi Mehmet Akif Ersoy caddesi üzerinde meydana gelen Yaralamalı Trafik Kazası olayı ile ilgili Şüpheli Müşteki E.Ö.(E.1995) isimli şahıs kendisine ait 54 ** ***  plaka sayılı araç ile Hendek istikametinden İlçe merkezi istikametine doğru seyir ettiğini, yolun viraj aldığını için kullandığı aracı ortaladığını, karşıdan gelen Traktöründe yolu ortalamısından dolayı çarpıştığını, olay ile ilgili davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır. 
      
TAKSİRLE YARALAMA - MALA ZARAR VERME

Olay Özeti: 11.09.2016 günü Bayraktepe Mahallesi 7077 sokak No:21 sayılı yerde meydana gelen Tek taraflı Maddi Hasarlı ve Yaralamalı Trafik kazası olayı ile ilgili şoförlüğünü Şüpheli F.Z (E 1974) isimli şahsın yapmış olduğu E.N isimli firmaya ait 54 ** plaka sayılı Ford Cargo kamyona Kocaali ilçesinden fındık yüklediğini, daha sonra kamyona Y.C (E 1982) isimli şahsın yolcu olarak bindiğini, kamyonun Bayraktepe Mahallesinde Kocaali yolunda bulunan rampadan aşağıya inerken freninin devre dışı kalması ile virajı alamayarak orada bulunan fındık bahçesine devrilmiş, olayda Müşteki Y.C isimli şahıs sol el bileğinden ve kafandan hayati tehlike arz etmeyecek derecede, kamyonun şoförü ise hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmış, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.
         
KASTEN YARALAMA

Olay Özeti: 12.09.2016 günü Başpınar mahallesi Şehit cumhur yüzlü caddesinde meydana gelen olay ile ilgili Mağdur T.K. çalışmış olduğu işyerinden çıkarak evine gittiği esnada yol üzerinde tartışma sesleri gelmesi üzerine seslerin geldiği tarafa baktığında daha önceden tanıdığı Ç.D.(K.2002) isimli şahsın olduğunu gördüğünü, şahsın kendisine seslendiğini bunun üzerine yanına giderek morali bozuk olduğunu öğrenmesi üzerine sohbet etmeye başladıkları sırada daha sonradan isimini M.D.(E.1977) olarak öğrendiği ve Ç.'nin babası olan şahıs tarafından yüzüne tokat atılmak suretiyle darap edildiğini, olaydan dolayı kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

            
KİŞİLERİN HUZUR VE SÜKÛNUNU BOZMA

Olay Özeti: 11.09.2016 günü Müşteki N.B. isimli şahıs kullanmış olduğu 0545 ** *** namarayı 0541 ** ** nolu numaradan bir erkek şahısn kendisini arayarak rahatsız ettiğini, olay ile ilgili kendisini rahatsız eden şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır. 

              
TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 12.09.2016 günü saat.20.50 sıralarında Yeni Mah.Abdurrahman Gürses Caddesi üzerinde N.M (E 1977) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 41 *** plaka sayılı aracın  2180 sokak kavşağından döndüğü esnada M.K (E 1998) isimli şahsın kullanmış olduğu Elektirikli Bisiklet ile çarpışarak kaza meydana gelmiş , Elektrikli bisiklette yolcu olarak bulunan Z.T (K 1975) ile kızı olan  H.T (K 2012) isimli şahıslar hafif şekilde yaralanmış, gerekli tedavilerinin yapılması için Hendek Devlet Hastanesine getirilmiştir. Tahkikata başlanılmıştır. 

           
TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 12.09.2016 günü saat:20:45 sıralarında Başpınar Mah.Osman Yılmaz Caddesi üzerinde O.Y (E 1966) isimli şahsın sevk ve idaresindeki 54 *** plaka sayılı aracın Yeni Camii kavşağından sola dönmesi sırasında A.S.B (E 1998) isimli şahsın kullanmış olduğu Elektrikli Bisiklete çarpmış, bu çarpma neticesinde elektrikli bisikletin de park halinde bulunan Y.T ye (E 1962) ait 54 ** plaka sayılı araca vurmuş ve  yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, tahkikata başlanılmıştır.


Birimi     

        
TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti : 14.09.2016 Günü saat:14:00 sıralarında H.Ö.(E1958) isimli şahsın sevk ve idaresindeki 81 D* ** plaka sayılı  aracın anayolda seyir halinde olduğu sırada, Mahmutbey Caddesi üzerinde bulunan Hasan Efendi Caddesi kavşağından dönen K.C.(E1965) isimli şahsın sevk ve idaresindeki 54 T ** Plaka sayılı ticari  araç ile çarpışarak kaza meydana gelmiş, kazadan dolayı Ticari araçta  yolcu olarak bulunan S.T., Y.T. ve araç sürücüsü K.C. hafif şekilde yaralanmış, yine diğer araçta bulunan sürücü H.Ö. ve eşi R.Ö. de hafif şekilde yaralanmış olup, Hendek Devlet Hastanesinde gerekli tedavilerini yapılmış, kazada yaralanan şahıslar kazadan dolayı kimseden davacı ve şikayetçi olmadıklarını beyan etmişlerdir. Konu ile ilgili tahkikat başlatılmıştır.

               
KAYIP EŞYA

Olay Özeti :14.09.2016 Günü müracaatta bulunan Ç.Ş.(E1967) isimli şahıs; adına kayıtlı SAMSUNG Galaxy J5 marka Beyaz renkli cep telefonunu Hendek Gençlik Merkezi civarında düşürdüğünü, telefonunu kendi imkanlarıyla aradığını ancak bulamadığını, telefonunun bulunmasını ve bulunduğu takdirde kendisine bilgi verilmesini istediğini, bu konu ile ilgili olarak kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiştir. Konu ile ilgili tahkikat başlatılmıştır.


KAYIP EŞYA

Olay Özeti :  15.09.2016 günü  müracaatta bulunan  Müşteki N.G.(E-1961)  alınan ifadesinde,  çarşı merkezinde bir müddet gezdiğini cüzdanını kontrol ettiğinde  bulamadığını, nerede kayıp ettiğini bilemediğini, siyah renkli deri cüzdanında 600 Tl. para, kendi adına kayıtlı nüfus cüzdanı, ehliyet, tramvay kartı, Ziraat bankası maaş kartı, çocuklarının fotoğrafı, tüm ailesine ait nüfus cüzdan fotokopileri, annesine ait Halk bankası maaş kartının olduğunu. cüzdanının bulunmasını istediğini beyanla müracaatta bulunmuş,  Olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir. 

KAYIP EŞYA

Olay Özeti:   16.09.2016 günü Saat: 13.05 sıralarında gelen Müşteki N.K.(E.1979) alınan ifadesinde; 11.09.2016 günü Saat:11.30 da alışveriş yapmak için pazar yerine ve çarşı merkezine gittiğini, Saat:17.00 de eve döndüğünde kendi adına faturalı 0534 ** ** ** numaralı hattın takılı olduğu cep telefonunu kayıp ettiğini anladığını, telefonunun bulunmasını istediğini beyanla müracaatta bulunmuş; olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır. 

 ŞÜPHELİ ÖLÜM

Olay Özeti: 18.09.2016 günü Hendek Devlet Hastanesi görevlileri Turanlar mahallesinden Maktül F.G.(E.1977) isimli şahsın Hastaneye getirildiğinde EKS olduğunu, Maktülün kesin ölüm sebebinin bilinmediğinin bildirmesi üzerine konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.  


 KAYIP ŞAHIS

Olay Özeti: 18.09.2016 günü Müşteki T.D.(E.1996) isimli şahıs sabah saatlerinde köye gittiğini,  geri eve döndüğünde eşi B.D.(K.1997) ile kızı E.D.(K.2016)’nin evde olmadığını, eşinin kullandığı 0534 ** ** ** numaralı telefonunu aradığını ancak eşinin telefonu açmadığını eşinin ve kızının hayatından endişe ettiğini beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.
           
TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA 

Olay Özeti: 18.09.2016 günü Yeni Mahalle sayılı yerde meydana gelen Tek Taraflı Yaralamalı Trafik kazası olayı ile ilgili T.D.(E.1982) isimli şahıs 54 ** *** plaka sayılı aracı seyir halinde bulunduğu esnada aracının direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ve cadde üzerinde bulunan elektrik direğine çarptığını, çarpmanın etkisi ile elektirik direğinde ve aracında hasar meydana geldiğini, kendisinin olay esnasında yaralandığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.



Birimi     
               
İŞ KAZASI

Olay Özeti: 30.08.2016 günü Müşteki M.T (E 1978) isimli şahıs işyerinde taşlama yaparken ayağının boşluğa gelmesi üzerine düşmesi neticesinde hayati tehlike olmaksızın yaralanmış, alınan ifadesinde kimseden davacı olmadığını beyan etmiştir. Olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir. 
            
TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti :18.09.2016 günü saat 22:20 sıralarında Mahmutbey Mahallesinde meydana gelen Çift Taraflı Yaralamalı Trafik Kazasında, 54 ** plaka sayılı araç cadde üzerinde önünde seyreden aracı hatalı bir şekilde sollamasından dolayı yolun karşısından gelen 41 ** plaka sayılı araca çarpması sonucu, aracın sürücüsü olan H.G (E 1995) isimli şahsın başı aracın ön camına çarpmış, sağ el işaret parmağı kırılmış, sağ diz kapağında açılma meydana gelmiştir. Diğer araçtaki şahıslardan S.K (E 1997) isimli şahıs sağ göz kapağından, M.A (E 1990) isimli şahısta alnından hayati tehlike oluşturmayacak şekilde yaralanmışlardır. H.G isimli şahıs alınan ifadesinde; kendi kullanmış olduğu araca çarparak yaralanmasına ve kullanmış olduğu aracın hasar görmesine sebep olan araç sürücüsünden davacı ve şikayetçi olduğunu, uzlaşmak istediğini beyan etmiştir. Konu ile ilgili tahkikata başlamanılmıştır.    



Birimi     
                
İŞ KAZASI

Olay Özeti: 30.08.2016 günü Müşteki A.K (E 1970) isimli şahıs işyerinde ayağına boş palet düşmesi neticesinde hayati tehlike olmaksızın yaralanmış, olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir. 

                
İŞ KAZASI

Olay Özeti:  07.09.2016 günü Müşteki B.Ç (E 1977) isimli şahıs işyerinde forkliftin tekerinin ayağının üzerinden geçmesi neticesinde hayati tehlike olmaksızın yaralanmış, olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.  

              
TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti:18.09.2016 günü saat 21:00 sıralarında D-100 karayolu Sakarya istikametinde meydana gelen Yaralamalı Trafik Kazasında, sürücülüğünü K.T (E 1995) isimli şahsın yapmış olduğu 74 ** plaka sayılı motosiketin, sürücülüğünü M.A.T (E 1994) isimli şahsın yapmış olduğu, 34 ** tescil plaka nolu iş makinasına arkadan çarpması sonucu motosiklet sürücüsü K.T isimli şahıs sağ ve sol kol ve bacaklarından hayati tehlike oluşturmayacak derecede yaralanmış, konu ile ilgili tahkikata başlanılmşıtır.