Tehdit - Hakaret
Olay Özeti: 31.05.2016 günü B.Ö isimli şahıs Şüpheli C.S. isimli şahsın kendisini telefon ile arayarak tehdit ettiğini ve hakaretlerde bulunduğunu, olay ile ilgili şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, gerekli tahkikata başlanılmıştır.             
         
İş Kazası
Olay Özeti: 30.05.2016 günü mezbahanede işçi olarak çalışan H.K isimli şahıs kamyona et yüklediği sırada ayağının kayması neticesinde düşerek yaralandığını, Hastaneye giderek tedavisini olduğunu, olay ile ilgili kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.            

              
İş Kazası
Olay Özeti: 31.05.2016 günü B.K. isimli şahıs işyerinde elindeki demir kürek ile fındıkları ambara atmaya çalıştığını, yere eğildiği esnada belinin tutulduğunu, olay ile ilgili kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır. 

TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA
 Sakarya / Hendek-Kazımiye mahallesinde 01 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 14.30 sıralarında; Y.A. (1978 d.lu/E) kullandığı araçla karşı yönden gelen E.I. (1997 d.lu/E) idaresindeki araçla çarpışması sonucu meydana gelen kazada (3) kişi yaralanmıştır. Jandarma tarafından olayla ilgili tahkikata başlanmıştır.

HAKKI OLMAYAN YERE TECAVÜZ
Sakarya/Hendek/Çayırbaşı Mahallesinde 01 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 10.00 sıralarında; E.A (1984 d.lu/E)’ nin komşusu H.T (1959 d.lu/E)’ nin tarlasına bilgisi dışında su kanalı açtığı tespit edilmiştir. Jandarma tarafından şüpheli ifadesi alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.