Taksirle Yaralama

Olay Özeti: 02.02.2016 günü Müşteki S.Y. Hastanece hakkında Dr. raporu düzenlenmesi ile ilgili S.Y. evinde banyoyu temizlediği sırada düşerek yaralandığını, olay ile ilgili davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.
              
İş Kazası

Olay Özeti: 10.02.2016 günü Müşteki M.Ö. çalışmış olduğu iş yerinde camdan hava almak isterken başını demire çarpması neticesinde hayati tehlike olmaksızın yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır. 
               
Mala Zarar Verme

Olay Özeti: 19.02.2016 günü Müşteki Ç.S. babasına ait kendisinin kullanmakta olduğu 16 ** *** plaka sayılı aracının park halinde bulunduğu esnada plakasını 41 ** olarak aldığı ve son rakam grubunu alamadığı beyaz renkli eski kasa oto tarafından aracına çarpıldığını ve aracın olay yerinden kaçtığını, aracında zarar meyana geldiğini olay ile ilgili davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.   

HENDEK’TE KASTEN YARALAMA (Faili Firar)
 Sakarya / Hendek - Kazımiye mahallesinde 14 Şubat 2016 Pazar günü saat 22.10 sıralarında; Ü.Ş. (1979 d.lu./E) tartıştığı B.A. (1964 d.lu/E)’ nın yüzüne yumruk atmak suretiyle darp ederek kaçmıştır. Şüpheliyi yakalama çalışmalarına devam edilmektedir.

HENDEK’TE YÜKSEKTEN DÜŞME 
 
Sakarya / Hendek - Kazimiye mahallesinde 15 Şubat 2016 Pazartesi günü saat 13.00 sıralarında; S. fabrikasında çalışan H.Ç. (1987 d.lu./E)’nin budama yaptığı fındık ağacından düşmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

HENDEK’TE İŞ KAZASI 

Sakarya / Hendek - Kargalıhanbaba mahallesinde 15 Şubat 2016 Pazartesi günü saat 14.00 sıralarında; Ç... fabrikasında çalışan E.A. (1981 d.lu./E) sol koluna malzeme çarpması sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

HENDEK’TE İŞ KAZASI 
 Sakarya / Hendek - Kargalıhanbaba mahallesinde 15 Şubat 2016 Pazartesi günü saat 14.00 sıralarında; A.... pen fabrikasında çalışan O.K. (1984 d.lu./E) sol ayağının üzerine malzeme düşmesi  sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır.