İlçemiz Hendek de 2022 yılına girdiğimiz ilk saatlerde yaşanan güncel asayiş olaylarını sizler için derledik. Her zamanki gibi 2. OSB bölgesinde yaşanan iş kazaları başı çeksede, bir de trafik kazası yaşandığı bildirildi.

İŞ KAZASI

Hendek - Kargalıhanbaba Mahallesinde, 01 Ocak 2022 Cumartesi günü saat:20.00 sıralarında, Ç. isimli işyerinde çalışan K.E.(1994’d.lu/E) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle ıslak zeminde kayarak düşmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI ( 2 OLAY )

Hendek İlçe J.K.lığı sorumluluk sahasında, 02 Ocak 2022 Pazar günü değişik saatlerde farklı işyerinde çalışan (2) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yararlanmışlardır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA (JANDARMA TRAFİK)

Hendek - Beylice Mahallesinde, 01 Ocak 2022 Cumartesi günü saat:15.00 sıralarında, M.T.(1954’d.lu/E) yönetimindeki otomobil ile seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek K.K.(1988’d.lu/E) yönetimindeki otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada (1) kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.