Hendek de son bir hafta sürede  yaşanan güncel asayiş olaylarını sizler için derledik. İlçede bir haftada 7 İş Kazası  2 trafik kazası sonucu yaralanma olayı yaşandı.

İŞ KAZASI ( 2 OLAY )

Hendek - Kargalıhanbaba Mahallesinde, 21 Mart 2021 Pazar günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (2) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI (2 OLAY)

Hendek - Kargalıhanbaba Mahallesinde, 22 Mart 2021 Pazartesi günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (2) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA (JANDARMA TRAFİK)

Hendek-Servetiye Mahallesinde, 21 Mart 2021 Pazar günü saat:18.30 sıralarında, L.K.(1987’d.lu/E) yönetimindeki araç ile seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan aydınlatma direğine çarpması sonucu meydana geldi. Kazada (1) kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA (POLİS TRAFİK)

Hendek - Kargalı Yeni Mahallesinde, 22 Mart 2021 Pazartesi günü saat:12.15 sıralarında, Ç.E.(1971’d.lu/E) yönetimindeki araç ile seyir halinde iken bir anlık dikkatsizlik nedeniyle yaya olarak bulunan E.E.(1989’d.lu/E)’ye çarpması sonucu meydana gelen kazada (1) kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI ( 3 OLAY )

Hendek - Kargalıhanbaba Mahallesinde, 19 Mart 2021 Cuma günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (3) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.