Hendek Hicriye Mahallesinde , Hendek Sivritepe Mahallesinde ve Hendek Bayraktepe mahallesinde meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi çeşitli şekilde hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı asayiş bültenine yansıdı.

Hendek Asayiş Jandarma - Polis asayiş bültenini sizler için derledik

TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Hendek - Hicriye Mahallesinde, 05 Ekim 2020 Pazartesi günü saat:17.00 sıralarında, Ş.M.(1978’d.lu/E) yönetimindeki tır ile seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada (1) kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.    

TAKSİRLE YARALAMA

03.10.2020 günü saat 17:30 sıralarında K.Y.(E.1992)'nin sevk ve idaresindeki aracın tek taraflı kaza yapması neticesinde yaralamalı trafik kazası meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü K.Y. ve araçta yolcu olarak bulunan C.Ç.(E.1994)'nin hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır. Hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

TAKSİRLE YARALAMA

03.10.2020 günü Bayraktepe Mahallesi 7*** sokak üzerinde H.K. isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 54 ABJ ** plaka sayılı araç ile M.A.T. isimli çocuğun kullandığı bisiklete çarpışması sonucu meydana gelen yaralamalı trafik kazası olayı ile ilgili tahkikata başlanmıştır.