İlçemiz Hendek ilçe genelinde 07 Ocak Perşembe günü 3 adet asayiş olayı meydana gelirken bunlardan bir tanesi kayıp eşya olarak kayda geçti. Bir şahsın telefonunu kaybettiğini ve bu konuda ilçe Polis karakoluna bilgi verdiği öğrenildi. Jandarma bölgesi olan Hendek 2. OSB bölgesinde yaşanan iş kazası olayında ise bir çalışanın dengesini kaybederek düştüğü iddia edilerek iş kazası kayda geçmiştir. Diğer bir olayda ise TEM otoyolu Çakallık Mahallesi mevkiinde bir aracın Oto yoldan yan yola uçması sonucunda 2 kişi yaralandığı belirtildi.

KAYIP EŞYA

07.01.2021 günü Müşteki B.Y.(K.1996) isimli şahıs Hacıoğlu Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde cep telefonunu kaybettiğini telefonunun bulunarak kendisine teslim edilmesini istediğini beyan etmiş konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI

Hendek - Kargalıhanbaba Mahallesinde, 07 Ocak 2021 Perşembe günü saat 07.00 sıralarında, A. isimli işyerinde çalışan İ.Ç.(1994’d.lu/E) dengesini kaybederek düşmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Hendek - Çakallık Mahallesinde, 07 Ocak 2021 Perşembe günü saat:07.00 sıralarında, İ.D.(1982’d.lu/E) yönetimindeki araç ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyere çarparak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada (2) kişi olay yerinde ölmüştür. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.