Hendek Mahallerinde ve sanayi bölgelerinde yaşanan iş kazası ve trafik kazası olaylarının yer aldığı, jandarma - polis asayiş olayları.

İŞ KAZASI ( 2 OLAY )

Hendek - Kargalıhanbaba Mahallesinde, 14 Ekim 2021 Perşembe günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan ( 2 ) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

10.10.2021 günü M.B.(E.2001) isimli şahsın 54 AAD *** plakalı motosiklet ile seyir halindeyken önünde bulunan araca çarpmamak için ani firen yaptığı, bunun üzerine motosikletin kaydığı ve yere düştüğü, kimseden şikâyetçi ve davacı olmadığı anlaşılmıştır. Konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

12.10.2021 günü Necatipaşa Mah. Turgut Özal Bulvarı üzerinde H.A. isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 81 DG** plaka sayılı araç ile F.U. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 41B0* sayılı çekicisinin karıştığı kaza olayı ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI ( 2 OLAY )

Hendek - Kargalıhanbaba Mahallesinde, 13 Ekim 2021 Çarşamba günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (2) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA

10.10.2021 günü Başpınar Mahallesi Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi Eski Hastane Kavşağında durumundan şüphelenilerek durdurulan 54 KC ** plaka sayılı araç sürücüsü İ.D.(E.1977) isimli şahsın 1.19 promil alkollü olduğu tespit edilmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI ( 3 OLAY )

Hendek - Kargalıhanbaba Mahallesinde, 12 Ekim 2021 Salı günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (3) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.