Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı GÜVEN TİMLERİ araç içerisinde yapmış oldukları aramada eroin tacirinin çakmak içerisine sakladığı eroini bularak zehir tacirlerinin oyununu bozdu. Aracın her yerini didik didik arayan Güven Timleri toplamda satışa hazır 55.65 gr eroin ve 20 gr  esrar diye tabir edilen madde ele geçirdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ne bağlı Güven Timleri ilçe genelinde yapmış oldukları istihbari çalışmalar neticesinde S.A ve A.P isimli şahısların eroin maddesi ticareti yaptıkları bilgisine ulaştılar. Şahısların kullandıkları 54 KU.... plakalı aracı takip eden Güven Timleri, aracı ilçe merkezine girişi esnasında durdurdu. Durudurulan araç ekiplerin kontrolünde Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi.  

ARACIN HER YERİN EROİN SAKLAMIŞ

Cumhuriyet Savcılığının Gecikmesinde Sakınca Bulunan Hal Konulu Arama kararına istinaden ekipler aracın her yerini didik didik aradı. Araç içerisinde birden çok yanmayan çakmağı gören ekipler durumdan şüphelendiler. Ekipler çakmakların içerisini açtıklarında eroin maddesini gördüklerinde şok oldular. Araçta ince arama yapan ekipler, aracın torpidosunda, vites kutusunda, kapı kollarında, koltuk altlarında, dikiz aynası içerisinde, bagaj kısmında toplamda 55.65 gr eroin ve 20 gr esrar diye tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirdi. 

ŞAHISLARDAN BİRİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güven Timlerigöz altına aldıkları A.T ve S.P isimli şahısların Emniyetteki sorgularından sonra Cumhuriyet Savcılığına çıkartıldılar. Adliyeye Çıkarılan şahıslardan biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

A.T adlı şahsın tutuklandı.