EK’TE SES VE GAZ FİŞEĞİ ATABİLEN SİLAHLAR HAKKINDA KANUNDAKİ KABAHATLER  

Sakarya / Hendek - Çamlıca mahallesinde, 03 Ocak 2017 Cuma günü saat 10:30 sıralarında, Sakarya İl J.K.lığı Kom. Şb. Müdürlüğü ve Hendek İlçe J.K.lığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu Hendek Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama kararı ile S.S.(1961d.lu/E)’nin ev ve eklentilerinde yapılan aramada (1) adet kurusıkı tabanca, (75) adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirilmiştir. Şüpheli hakkında Jandarma tarafından (914) TL. idari para cezası uygulanmıştır.

KAÇAKÇILIK  OLAYLARI                      _                      :   

HENDEK’TE UYUŞTURUCU VEYA UYARICI MADDE İMAL VE TİCARETİ 

Sakarya / Hendek - Çamlıca mahallesinde, 03 Ocak 2017 Cuma günü saat 10:30 sıralarında, Sakarya İl J.K.lığı Kom. Şb. Müdürlüğü ve Hendek İlçe J.K.lığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu Hendek Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama kararı ile S.S.(1961d.lu/E)’nin ev ve eklentilerinde yapılan aramada (150) gr esrar, (31) adet av tüfeği fişeği  ve (2) adet tabanca fişeği ele geçirilmiştir. Şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ferizli L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

HENDEK’TE UYUŞTURUCU VEYA UYARICI MADDE İMAL VE TİCARETİ

Sakarya / Hendek - Çamlıca mahallesinde, 03 Ocak 2017 Cuma günü saat 10:30 sıralarında, Sakarya İl J.K.lığı Kom. Şb. Müdürlüğü ve Hendek İlçe J.K.lığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu Hendek Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama kararı ile O.D.(1990d.lu/E)’nin ev ve eklentilerinde yapılan aramada (113) gr esrar, (10) gr kenevir tohumu ele geçirilmiştir. Şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ferizli L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

HENDEK’TE UYUŞTURUCU VEYA UYARICI MADDE İMAL VE TİCARETİ  

Sakarya / Hendek - Bakacak mahallesinde, 03 Ocak 2017 Cuma günü saat 10:30 sıralarında, Sakarya İl J.K.lığı Kom. Şb. Müdürlüğü ve Hendek İlçe J.K.lığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu Hendek Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama kararı ile B.S.(1994 d.lu/E) ve  E.S.(1969 d.lu/E)’nin birlikte kullandıkları ev ve eklentilerinde yapılan aramada (769) gr esrar, (2) adet av tüfeği , (1) adet hassas terazi ele geçirilmiştir. Şüphelilerden B.S. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştır E.S. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ferizli L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

TAKSİRLE YARALAMA

03.02.2017 Günü saat:18:45 sıralarında ilçemiz Yeni Mahalle Orhangazi Caddesi üzerinde H.E. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 54 ** *** plaka sayılı araç ile S.K.(K.1984) isimli şahsın sevk ve idaresindeki 54 ** *** plaka sayılı araç çarpışarak kaza meydana gelmiş, kazadan dolayı S.K. ve yanında araçta yolcu olarak bulunan öz oğlu olan M.K. hafif şekilde yaralanmış, şahıslar Hendek Devlet Hastanesine getirilerek gerekli tedavilerini yaptırmış ayrıca sürücülerin alınan doktor raporlarında alkolsüz olduğu görülmüş olup şahıslar birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıklarını beyan etmişler; konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.


TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti:    30.01.2017 Günü Hendek Devlet Hastanesince hakkında Kişisel kendine zarar verme ile ilgil adli rapor düzenlenen V.Y.(E.1992) isimli şahıs 05.02.2017 Günü polis merkezimize gelmiş, olay günü ve saatinde Yeni Mahalle Servetiye Caddesinde bulunan ikametinde yalnız bulunduğu sırada sinir haplarını koyduğu yeri bulamadığını,daha sonra elinde bulunan tükenmez kalem ile sol koluna çizikler attığını ancak kendinde olmadığından ne yaptığını bilemediğini,sinir krizi başladığında ise yarı baygın şekilde 112 Ambulansı aradığını, Hendek Devlet Hastanesinde gerekli tedavisini yaptırdığını,olayla ilgili olarak kendi kendine zarar verdiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş; olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.


TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA (Alkollü Araç Kullanmak,Hasarlı Kazası,Tehlikeli Araç Kullanmak)

04.02.2017 günü saat:22:15 sıralarında polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak olay mahallinden kaçtığı bildirilen 61 ** *** plaka sayılı aracın araç tescilde adresinin rasimpaşa mahallesinde bulununan adreste ikamet ettiği bildirilmesi üzerine ekiplerimiz bahse konu adresi intikal etmiş,bahse konu adreste U.P. isimli şahıs ile 61 ** *** araç gerekli adli ve idari işelemler yapılması için polis merkezine intikal ettirilmiştir. 

TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 05.02.2017 günü saat:03:00 sıralarında Başpınar mahallesi nde sürücüsü M.A.(E.1994) 34 ** *** plakalı aracın geri geri gelirken yaya M.H.(E.1980)'a çarpmak suretiyle yaralamalı Trafik kazası meydana gelmiş, yaralı yaya M.H. 112 Ambulansı ile Hendek devlet Hastanesi Acil Polikliliğine sevk edilmiş, 34 ** *** plakalı araç sürücüsü doktor ve alkol raporu alınmış 0.00 alkolsüz olduğu bildirilmiş, Cumhuriyet Savcısı ile görüşülmüş alınan talimatlar doğrultusunda tahkikat hazırlanmıştır.