Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma ekipleri zehir tacirinin köydeki ve ilçedeki iki ayrı adresine  eş zamanlı başlattığı operasyonla esrar, uyuşturucu hap ve silah ele geçirdi.

 
Emniyet Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte İlçe  genelinde uyuşturucu madde ticaretini önleme ve kullanımı en aza indirme, uyuşturucu madde ticaretini meslek haline getirmiş olan şahısların tespiti ile organizasyonlarının deşifre edilmesi konusunda yoğun operasyonlara devam ediyor. Emniyet ekipleri iki gün önce bonzai maddesi aldıktan sonra şimdide bir çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi. 

 
Şuç önleme ve Araştırma ekipleri yapmış oldukları istihbari çalışmalar neticesinde zehir taciri S.G'nin ilçemiz genelinde uzun süredir uyuşturucu hap ve esrar maddesi ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Polis ekiplerinin başarılı çalışmaları sonucunda S.G.  köyünde uyuşturucu madde satma ve imalatı yaptığı bilgisine ulaştı ve şahsı fiziki takibe aldılar. Ekipler operasyon için düğmeye baştı. Operasyona çok sayıda resmi ve sivil polisin yanında uyuşturucu arama köpeği katıldı.  S.G'nin köyünde ve Yeni Mahalledeki evinde yapılan eş zamanlı operasyon kapsamında 66.40 gr Kenevir tohumu, 122.72 gr esrar maddesi, 3 adet uyuşturucu hap, 1 adet ruhsatsız tabanca  ve buna ait 31 adet fişek, 1 adet tarihi değeri olan el yapımı tabanca ele geçirildi. 

 
'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti' suçundan göz altına alınan S.G. adliyeye sevk edildi. 

 
Emniyet yetkilileri suç ve suçlularla  mücadelede etkin  olabilmek için vatandaşlarımızın bu gibi durumlarda 155 Polis Merkezimizi arayarak bilgi vermelerini belirtti.