Eski Abonelerin Sayaç Bedeli KrediVer’den

AGDAŞ’ın önceki kampanya dönemlerinde de farklı finans kuruluşlarıyla imzaladığı anlaşmalarla vatandaşlara sağladığı kredi desteği ile tesisat maliyetlerine ciddi bir katkı sağladığını dile getiren SATSO 7. Meslek Komitesi Başkanı Doğan Çatalbaş; AGDAŞ’ın 20 Haziran 2013 tarihinde başlattığı “Herkes İçin Doğal Gaz” kampanyasıyla kredi kartı ödemelerinde 12 taksit fırsatı sunduğunu, vatandaşın iç tesisat dönüşüm maliyetlerini kolaylaştıracak yeni bir kampanyayı da hayata geçirdiğini söyledi.

Yeni imzalanan kampanya kapsamında; vatandaş iç tesisat dönüşümü için KrediVer’den 3.270 TL ve üzeri kredi kullandığında, AGDAŞ’a ödeyeceği Abone Bağlantı Bedelinin 3 taksitini KrediVer’in ödeyeceğini bildiren SATSO 7. Meslek Komitesi Başkanı Doğan Çatalbaş; “12 ay vade ve üzeri vadeleri kapsayacak bu kampanya 30 Eylül 2013 tarihine kadar geçerli olacaktır.

Kampanya 1 BBS (200m²’ye kadar) değerindeki daireler için geçerlidir” dedi.

Yetkili Firmalarla Toplantı

AGDAŞ Genel Müdür Yardımcılarından Mesut Yaşar Uzun, AGDAŞ Ticari Hizmetler Müdürü Faruk Gürpınar, AGDAŞ İşletme-İç Tesisat Müdürü Aziz Ümit Karataş, SATSO 7. Meslek Komitesi Başkanı Doğan Çatalbaş ve birçok AGDAŞ yetkilisinin katıldığı toplantıya aynı zamanda KrediVer’den de birçok yetkili de yer aldı. KrediVer yetkilileri tarafından yetkili firmalara kampanyanın içeriği hakkında detaylı bir sunum yapılırken, yetkili firmaların temsilcileri tarafından sorulan soruları, AGDAŞ yetkilileri ve KrediVer yetkilileri cevapladılar.

Yapılan toplantıda yetkili firmaların bu kampanyadaki öneminden bahseden Mesut Yaşar Uzun; “Doğal gaz kullanmak bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalıktan AGDAŞ ve KrediVer işbirliğiyle herkes faydalansın istiyoruz.

Vatandaşlarımız düzenlediğimiz kampanyalarla, hem AGDAŞ’a ödeyecekleri abonelik bedelini hem de iç tesisat dönüşüm maliyetlerini taksitli ödeme fırsatı yakalayacaklardır” dedi.

Sakarya Halkına kolaylıklar sunmaya devam edeceklerini belirten Mesut Yaşar Uzun; “Kampanyamızda eski abonelerimizi de unutmadık. Aboneliğini eski dönemlerde yaptırmış ancak hâlâ doğal gaz kullanmayan abonelerimiz de KrediVer’den kredi kullandıklarında, sayaç bedeli KrediVer tarafından ödenecektir.” dedi.

7.Meslek Komitesi Başkanı Doğan Çatalbaş’ta; “Kampanyada yetkili firmalarımızın rolü önemlidir. Hâlâ doğal gaz kullanımına geçmemiş vatandaşlarımız yetkili firmalarımızı ziyaret ederek, bu fırsatı kaçırmamalılar” dedi.