Sakarya’nın güneyine ulaşım hamlesi

Büyükşehir Belediyesi, şehrin güney ilçesi Pamukova’da 4 mahalleyi bağlayan Sakarya ve Kocaeli arasındaki ulaşımı sağlayan 12 kilometrelik yol asfaltlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir yanında ulaşım ağını güçlendirmek için gece-gündüz çalışıyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı (Yol-Bak) ekipleri, güney bölgesinde bulunan Mesruriye (Gonca) Yolu’nu baştan aşağı yenileyerek asfaltladı.

4 mahalleyi kapsayan  12 kilometrelik  asfalt yol yapıldı...

5 mahalleye ve Kocaeli’ye ulaşım

Ekipler Hayrettin, Çilekli, Bacıköy, Hüseyinli ve Mesruriye mahallelerini birbirine bağlayan ve ayrıca Sakarya ile Kocaeli arasındaki ulaşımın sağlandığı 12 kilometrelik bölümde işlemi bitirdi. 20 kilometrelik uzunluğa sahip yola yaklaşık 20 bin ton asfalt döküldü. Kırsal bölgelerdeki mahallelerin ilçe ve il merkezine ulaşımını da büyük ölçüde rahatlatan bu çalışmadan memnuniyet duyan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

4 mahalleyi kapsayan  12 kilometrelik  asfalt yol yapıldı...

Büyükşehir, şehir ulaşımını güçlendiriyor

Yol-Bak Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir olarak şehrin her köşesinde çalışmaya, üretmeye ve vatandaşlarımıza hizmet sunmaya devam ediyoruz. Güney bölgemizde önemli bir ulaşım ağı olan Gonca’nın 12 kilometrelik yol ağını baştan aşağı yeniledik ve asfaltladık. Aynı anda şehrin her bölgesinde asfalt ekiplerimiz Sakarya’nın ulaşım ağını güçlendirmek için gayretle çalışmaya devam etmektedir.” denildi.

4 mahalleyi kapsayan  12 kilometrelik  asfalt yol yapıldı...