Nuriye Mahallesinden,

Merhum Eşref Çakmak’ın torunu, Necmi Çakmak’ın oğlu, Mesut, Ayhan, İlhan, Faik, İhsan ve Haluk Çakmak’ın yeğenleri, Selçuk, Mustafa ve Metin Yaman, Muharrem Üstüner, Kamil Nalın ve Süleyman Kalkın dayıları’nın oğlu, Muammer Aygen’in yeğeni,  merhum  Yusuf Dolaş’ın damadı,Semih Dolaş’ın eniştesi, Hakan Bayrak’ın Kayınbiraderi  MURAT ÇAKMAK vefat etmiştir.  Cenazesi Bugün Nuriye Mahallesinde kılınacak öğle namazına müteakip Nuriye Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.

Yukarı Çalıca Mahallesinden,


Merhum Rıfat Çetindağ’ın oğlu, Davut Çetindağ’ın abisi, Cemalettin Çetindağ vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Yukarıçalıca Mahallesin’de kılınacak İkindi namazı’na müteakip Yukarı Çalıca Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.


Çamlıca Erenler Mahallesinden,

Merhum Hacı Hasan Hant’ın oğlu, Ahmet ve Mustafa Hant’ın kardeşi, Seyit ve Abdullah Hant’ın abisi, Zafer Çambudak’ın kayınpederi Cüneyt ve Hasan Hant’ın babaları Bayram Ali Hant Vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Çamlıca Merkez Mahallesin’de kılınacak öğle namazı’na müteakip Çamlıca Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.

Dereboğazı Mahallesinden

Merhum Hurdacı Dursun Ali Saral’ın  eşi Tekel’den emekli Necmi ve  Nevzat  Başkan’ın anneleri hurdacı  Harun  Saral ve  Hanım Başkan’ın  anneleri  Ayşe  Gevher’in  annesi Mahmut  Gevher’in  kayınvalidesi  Ümit, Serdar,  Sercan  Başkan ve  Hakan,  Dursun  Saral’ın  babaanneleri merhum  Dursun  Kemal  Ersoy’un  ablası,  Recep  ve Haluk  Ersoy’un halaları  Tekel’den  emekli  Gülfidan  Saral   vefat etmiştir.  Cenazesi   Bugün   Dereboğazı Mahallesinde’ki   hanesinden  alınarak   Yeni  Camiye  getirilecek  kılınacak   İkindi   Namazına  müteakip  İlçemiz Aile  Kabristanlığına  Defnedilecektir.  Dost  Akraba  ve  Din  Kardeşlerimize   Duyurulur.