YENİ   MAHALLEDEN 

Merhum Muhammet ÇETİNKAYANIN oğlu merhum Osman ÇETİNKAYANIN  kardeşi  Hüseyin ve  Emre ÇETİNKAYANIN  babası  Okan ve Yunus ÇETİNKAYANIN  amcaları  Hasan ÇETİNKAYANIN  amcasınıoğlu Engin ve Musa VARLICANIN  dayıları Mustafa SÜTLÜNÜN  eniştesi Necdet ve Ömer CEVARHİRCİNİN  bacanağı İlçemiz Esnaflarından  Hasan ARŞ ve Köksal TAŞKININ  kayınpederi KERECA  Mehmet ÇETİNKAYA vefat etmiştir.
Cenazesi  bugün  saat 12.15de yeni mahalledeki hanesinden alınarak Yeni Camiye getirilecek kılınacak öğle namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.
                                          
                       
                           
                        YENİ  MAHALLEDEN
İlçemiz esnaflarından merhum Mustafa HACIOĞLUNUN  oğlu Tekelden emekli Mehmet HACIOĞLUNUN  abisi Aysen ve Aslı HACIOĞLUNUN  amcaları ilçemiz Esnaflarından Rahim YILDIZIN  bacanağı Bahar  Sibel ve İlçemiz esnafların Teyfik HACIOĞLUNUN  babaları Ali HACIOĞLU  vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat:12 de yeni mahalledeki hanesinden alınarak yeni camiye getirilecek kılınacak öğle namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.

                              

KARADERE  MAHALLESİNDEN
Merhum Necip GELEÇİN  eşi merhum Şaban  İrfan ve Seyfi GELEÇİN  annesi Selçuk Sedat ve Salih GELEÇİN  Babaanneleri  İlçemiz Esnaflarından  Elektrikçi Abdi İMAKIN kayınvalidesi  Kadir ve Ahmet İMAKIN anneannesi Meryem GELEÇ vefat etmiştir.
Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip karadere aile kabristanlığına defnedilecektir.Cenazeye gitmek isteyenler için saat 16 da büyük cami önünden araç kaldırılacaktır.
                                           

KEMALİYE  MAHALLESİNDEN

Merhum Ocakcı  Hamit Ustanın Torunu merhum İsmail BABAOĞLUNUN  oğlu Muharrem ,Muzaffer Cemil ve Turgut BABAOĞLUNUN kardeşleri Yarıca mahallesin merhum Bayburtlu Selahattin ŞENYİĞİTİN  damadı  Cihan DÖNMEZİN  kayınpederi Serap DÖNMEZİN  babası Mustafa BABAOĞLU vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat:16,da  Kemaliye mahallesindeki hanesinden alınarak Yeni camiye getirilecek kılınacak ikindi namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.