ASLEN GÜNDOĞAN MAHALLESİNDEN OLUP

Adapazarında ikamet eden merhum Hacı Adem PEHLİVANIN eşi İlçemiz Esnafların dan Bedri ve Hayri PEHLİVANIN yengeleri Hasan Hüseyin PEHLİVAN Behiç ve Behçet MERTKANLI'NIN anneanneleri Şakir ŞAM ve Mehmet ÇAMURUN kayınvalideleri Nuri, ali ŞÖHRETLİ ve Osman PEHLİVANIN anneleri vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Gündoğan mallesinde kılınacak ikindi namazına müteakip Gündoğan mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir.
Cenazeye gitmek isteyenler için saat:16da büyük cami önünden araç kaldırılacaktır.


GÜNEY MAHALLESİNDEN

Merhum Ali Riza İHTİYARIN eşi Mehmet Hasan Cengiz Ali Arif Metin Ahmet Cemalettin İHTİYAR Ayfer Hava Emine Suna Güleser ve Harbiyenin anneleri Belediye personeli Fatih İhtiyarın babannesi Fatma İHTİYAR vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Güney mahallesinde kılınacak İkindi namazına müteakip Güney mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir.Cenazeye gitmek isteyenler için saat:15:45de büyük cami önünden araç kaldırılacaktır.


ÇAĞLAYAN MAHALLESİNDEN

Abdullah ve Rahman ACIBALIN amcalarının oğlu Ümit ÖZMEN vefat etmiştir. Cenazesi Bugün İkindi namazına müteakip Akyazı Süpren mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir.