ASLEN GÜLDİBİ MAHALLESİNDEN OLUP

Adapazarın da ikamet eden merhum Faik BAYINDIRIN oğlu merhum Hasan ve Hüseyin BAYINDIRIN yeğenleri Mehmet ve Rıdvan BAYINDIRIN amcasının oğlu Hüseyin ve Hasan BAYCANIN yeğenleri Burhan BAYINDIR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Serdivan Merkez Camisinde kılınacak Öğle namazına müteakip serdivan aile kabristanlığına defnedilecektir.

YENİ MAHALLEDEN

Merhum Mahmut USTANIN kızı merhum Osman, Raif ,Mustafa ve Refik USTANIN kız kardeşleri Hasan ve Hüseyin YETİMİN yengesi Niyazi ATEŞİN kayınvalidesi Osman YETİMİN eşi Bayram ,Hızır , Ali Osman ,Ayhan ve Orhan YETİMİN anneleri Fatma YETİM vefat etmiştir.Cenazesi Bugün saat:12.15de Yeni mahalle Abdurrahman Gürses caddesindeki hanesinden alınarak Yeni Camiye getirilecek kılınacak öğle namazına müteakip Kırktep mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir.

İKRAMİYE MAHALLESİNDEN

Merhum Ziver ve Ayşe KINALININ oğlu merhum Fehmi KINALININ yiğeni Ayşe KINALININ eşi Onur KINALININ babası Rabiye, Mukaddes ve Mukadderin kardeşleri Hüseyin KINALININ abisi Ahmet NAMBANIN damadı Vasvi, Seyfi ve Mehmetin kayınbiraderleri Kadir KINALI vefat etmiştir.