Uzuncaorman Mahallesin’den

Hacı Hasan Ateş’in oğlu merhum Kemal, Bayram merhum Faik ve merhum Raif’ Ateş’in kardeşleri Hüseyin Ateş’in abisi, Sinan Ateş’in babası, ABDURRAHMAN ATEŞ  vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Uzuncu Orman Mahallesinde kılınacak Cuma Namazına müteakip uzuncu Orman Köyü Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.

Nuriye Mahallesin’den

İlçemiz Esnaflarından, merhum Taksici Muzaffer Kandaz’ın eşi, Muammer Ekrem ve Resul Kandaz’ın yengeleri, Alaattin, Ali, Mustafa Yalçın ve Osman İlçemiz Esnaflarından Murat ve Taksici Ahmet Kandaz’ın anneleri HAVA KANDAZ vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Nuriye Mahallesinde kılınacak Cuma Namazı’na müteakip Nuriye Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.. Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.

Aslen Aksu Mahallesinden

Sarıdede Mahallesinde ikamet eden merhum Muhammet İmak’ın oğlu, Sarıdede Mahallesi  eski Muhtarı Muhammet İmak’ın yeğeni, İlçemiz esnaflarından Abdi İmak, Mehmet ve Erol İmak’ın abileri Kadir ve Ahmet İmak’ın amcaları Talha İmak’ın babası, HİKMET İMAK vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Sarıdede Mahallesinde kılınacak Cuma Namazı’na müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.

Not: Cenazeye gitmek isteyenler için saat: 12:15 ‘de Büyük cami Önünden Araç Kaldırılacaktır.