Pazarcık Mahallesinden,


Bayram ve İrfan Yıldırım’ın abileri Ertan ve Emin Yıldırım’ın babaları MEHMET YILDIRIM vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Pazarcık Mahallesin’de kılınacak öğle namazına müteakip Pazarcık Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.

Göksu Kurtuluş Mahallesin’den,

Merhum Muhammet Gülmez’in oğlu, merhum Ahmet Gülmez’in kardeşi, merhum Mustafa ve Osman Gülmez’in abileri, Kemal, merhum Mustafa ve Cevdet Gülmez’in babaları, Muhammet, Ali, Kaya, İsmet, Veysel, Canfer, Fevzi, Cemal, Bekir, Mustafa, Muhammet, Muharrem, Şakir, Cavit , Mevlüt, Ali Osman, Adem ve Celal Gülmez’in amcaları RAŞİT GÜLMEZ vefat etmiştir. Cenazesi Bugün öğle namazına müteakip Göksu Kurtuluş Mahallesi Mezarlığına Defnedilecektir. Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.

Aslen Hicriye Mahallesinden

Olup, Adapazarında İkamet eden merhum Kamil Fikri’nin oğlu Hüseyin Olgun’un kardeşi, merhum Mehmet, Ahmet ve Cevdet  Olgun’un amcası’nın oğlu, Fehmi Yüksük, Cemal Sarıca ve İhsan Kuzlak’ın kayınbiraderleri,  Metin, İdris Sarıca ve Ali Yüksek’in dayıları İlknur Olgun’un babası Karayollarından emekli HASAN OLGUN vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Yeni Camiye getirilecek kılınacak öğle namazına müteakip Hicriye Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur. Not: Cenazeye gitmek isteyenler için Yeni Cami Önünden araç kaldırılacaktır.