ASLEN KIZANLIK KÖYÜNDEN OLUP

Adapazarında ikamet eden merhum Hüsnü ÇAMURUN  oğlu Ahmet Nuri merhum Süleyman ÇAMUR'UN  ağabeyleri Cemal ve recep TİRYAKİ dayıları Yaşar ve Zekeriya ÇAMUR'UN  babaları Yusuf çamur vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Büyük camide kılınacak öğle namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.
    
YENİ MAHALLEDEN 
Mehmet ŞAPOĞLU'NUN oğlu İsmail ŞAPOĞLU'NUN yeğeni Ali, İbrahim ,Süleyman Kemal ,Engin ve Serkan ŞAPOĞLU'NUN  ağabeyleri  Hakan ve Mehmet ŞAPOĞLU'NUN  babaları  Belediye personellerinden Tamer ULUSOY'UN dayısı Turan ŞAPOĞLU vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün saat:12:15 de Yeni mahalledeki hanesinden alınarak Büyük Camiye getirilecek kılınacak öğle namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.
                
YUKARI ÇALIÇA MAHALLESİNDEN
Hatiplerin merhum Hamit UYSALIN  kızı Rafet UYSALIN  kız kardeşi İlhan , Mümün  Uysalın halaları Postaların merhum Kazım SÖZALIN gelini Sedat ve Cevat SÖZALIN  Anneleri merhum Sefer SÖZALIN eşi esma SÖZALIN vefatetmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yukarı Çalıça mahallesi aile kabristanlığına Defnedilecektir.
                           
SÜLEYMANİYE KÖYÜNDEN

Talip AKÇAY'IN eşi Mustafa, Embiye  ,Adnan ve Ahmet AKÇAY'IN anneleri Sabri merhum , Murteza, Mehmet ,Ahmet, Mustafa  ve Murat AKÇAY'IN yengeleri Telat ,Abdül ve Haydar  AKÇAY'IN halaları  Hava AKÇAY  vefat etmiştir.Cenazesi Bugün İkindi namazına müteakip Süleymaniye köyü aile kabristanlığına defnedilecektir.Cenazeye gitmek isteyenler için saat:16.00da büyük cami önünden araç kaldırılacaktır.