BAYRAKTEPE MAHALLESİNDEN

Merhum Süleyman DUYAR'ın  oğlu Yılmaz DUYAR'ın  yeğeni İrfan Veysel ve Haşim DUYAR'ın amcasının oğlu Fikret Mustafa Akif Muzaffer ve Mehmet DUYAR'ın  ağabeyleri Fikri DUYAR vefat etmiştir.Cenazesi  Bugün  Bayrak tepe Erenler Camisinde kılınacak öğle namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.
                                     
UZUNCU ORMAN MAHALLESİNDEN

Ersin GİDER'in  babası Raif, Mustafa ve Rasim GİDER'in kardeşi İsmail DENİZ'in  eniştesi Oğuz GİDER'in  dedesi Ramiz GİDER vefat etmiştir. Cenazesi Bugün saat:12.00 de Uzuncu Orman mahallesindeki hanesinden alınarak Büyük Camiye getirilecek kılınacak öğle namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.


BEYLİCE KÖYÜNDEN

Pazar yeri Esnaflarından Ramazan ACAR'ın eşi Rıdvan ACAR'ın yengesi vefat etmiştir. Cenazesi Bugün öğle namazına müteakip Beylice köyü aile kabristanlığına defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için saat:12:15 de yeni cami önünden araç kaldırılacaktır.


YENİ MAHALLEDEN

Merhum Ömer ve Hava MUTLUOĞLU'nun  kızları Rıza KOCATEPE'nin eşi merhum Bilal, merhum Şaban Ali, Rüştü ,İslam ve Remzi MUTLUOĞLU'nun ablaları Fadime KOCATEPE vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün saat:16.15'de Hendek Yeni mahalledeki hanesinden alınarak Büyük Camiye getirilecek kılınacak ikindi namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.