Yeşilvadi Mahallesin’den,

Merhum Osman ve Yusuf Turan’ın, Ağabeyleri Ekrem, merhum Bekir, Fahri ve Metin Başkurt’un dayıları İsmail, Ömer, Sezai ve Ali Turan’ın Babaları Belediye Su İşletmesin’den emekli Mustafa Aydın ve İlçemiz Esnaflarından Muammer Barutçu’nun, kayınpederi HÜSEYİN TURAN vefat etmiştir. Cenazesi BUGÜNCUMA NAMAZI’NA müteakip Yeşilvadi mezarlığına defnedilecektir.


BÜYÜKDERE  MAHALLESİNDEN

MERHUM  ALİ  KÖSTERELİNİN EŞİ  ,  HAKKI  KÖSTERELİNİN  YENGESİ  , MERHUM  SALİH  KÖSTERELİNİN  ANNESİ  , ERKAN  ,GÖKHAN , VE  SERKAN  KÖSTERELİNİN  BABAANNESİ  ,  MERHUM  OSMAN  KÖSTERELİNİN  KARDEŞİ  ,MERHUM  ALİ  KÖSTERELİ  VE  SALİH  KÖSTERELİNİN  HALALARI  ,İLÇEMİZ  ESNAFLARINDAN  BERBER  İSMAİL  OCAKIN  KAYIN VALİDESİ  AYŞE  KÖSTERELİ  VEFAT  ETMİŞTİR  CENAZESİ  BUGÜN  BÜYÜKDERE  MAHALLESİNDE  KILINACAK  CUMA  NAMAZINA  MÜTEAKİP  BÜYÜK DERE  AİLE  KABRİSTANLIĞINA  DEFNEDİLECEKTİR  


Yenimahalleden

Mer hum İbrahim Keleşoğlu’nun oğlu Saim, Zeki, ve Ali Keleşoğlu’nun ağabeyleri Kamil, Mustafa ve Necmettin Menteş’in yeğenleri; Hikmet, Yılmaz ve Şenol Biber’in Kayınbiraderi; Cemal, Fikret, Alparslan Demir’in enişteleri YAŞAR KELEŞOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi 11.30’da Yenimahalle (Tabaş Arkası) hanesinden alınarak, Büyük Camiye getirilerek kılınacak Cuma Namazı’na Müteakip , Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Aslen Hendekli Olup

(Kocaeli’de İkamet Eden)

Durmuş Kuru ve Remziye Kuru’nun kızları, Erol Yavuz’un eşi, NESRİN YAVUZ VEFAT ETMİŞTİR. Cenazesi YARIN Rasimpaşa Mahallesinde’ki hanesin’den alınarak Büyük Camiye getirilecek kılınacak,Cuma Namazı’na müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Sümbüllü Mahallesin’den

Merhum Durmuş Özdemir’in Oğlu, Merhum Yılmaz ve Kömen Özdemir’in ağabeyleri Şakir, Temel ve Mustafa Özdemir’in babaları MEHMET ÖZDEMİR vefat etmiştir.Cenazesi BUGÜN Sümbüllü Köyün’de kılınacak Cuma Namazı’na müteakip Sümbüllü Aile Kabristanlığına defnedilecekti