Uzun süredir çerkezler tarafınfan beklenen ve Show Tv'de ilk bölümüyle çerkez seyircilerin ilgi odağı olan Çerkez kültürünü konu edinen Ağlatan Dans 4 Haziran Çarşamba günü Show Tv ekranlarında yer aldı. Ağlatan kafe'yi konu alan ağlatan dans dizisinin baş rollerinde Öykü Çelik ve Kıvanç Kasabalı yer alırken seriven dolu senaryosunu ise Murat Gürvardar'ın kalema aldığı.

Birinci bölümün sonunda sosyal medya ortamında milyonlarca beğeni alan dizi konusunda sosyal medyada yüzlerce iyi kötü yorumlar yapıldı.

Bu yorumlarından bir kaçını sizlerle paylaşmak istedik.

K. Öz : Müzikler, isimler, Çerkes adının geçmesi, Çerkesleri anlatması mükemmel birşey.. Bir Çerkes olarak gururla ve mutlulukla izliyorum.

E. Y. Çatik : 40 yılda bir biri akıl etmis yapimcilari ikna etmiş ve bir çerkes dizisi cekiyor ne mutlu diyeceginize bu çamur atmalar niye acabaaaaa?????? Laz,rumeli,kürt,vs... dizileri cok mantikli da bu dizi mi mantıksız geldi!!!!!

S. Övdür : Destekliyor ve emeğinize saygı duyuyorum. Düğün bahçede ve daha geniş katılımlı bir sahnede olaydı, çok iyi olurdu. Buradan anons etseniz biz gelirdik düğün yapmaya. Acımasız olmak istemiyorum ama oyunlar ve düğün çok yavan kalmış.

D. Ç. Hüzmeli : Yapıcı eleştiri herzaman geliştirip yükseltir kanisina dayanarak ; bir çerkez kızı olarak sandalyeye oyle oturtulmasi hoş gelmedi, arabayi çekip oynayan gençler anlamli gelmedi , babalarinin evlatlarina sarilmamalarida 100 sene önceydi heralde oda anlamli gelmedi :)) sevgiler başarılar

E. Doğan : Beğenmediğinz kürtler kadar olamıyorsunuz yıllarca reytingler tavan,kimsenin yapmadığını yaptılar herşeyi gayet güzel işlemişler takdir edin,hep kaşen Şeşen mi olacaktı?


Zoloy & Begüm İlk Karşılaşma Sahnesi Replikleri..

Begüm: Yuh önüne baksana be
Zoloy: Asıl sen önüne bak kafayı mı yedin sen dikkat etsene
Begüm: Dikat etmesi gereken asıl sensin
Zoloy: İyi be hem suçlu hem güçlü
Begüm: Şehir züppesisin işte seninle uğraşacak vaktim yok
Zoloy: Hop hop sen bana züppe mi dedin?
Begüm: Senin nasıl biri olduğun konuşmandan belli
Zoloy: Bak beni tanımadan benim hakkımda yargıda bulunma küçük hanım
Begüm: Sen kimsin ben seni tanıyacağım be hadi bas git yoluna
Zoloy: Gitmezsem ne olurmuş?
Begüm: Sen kim olduğunu bilirsem o köyünü başına yıkarım senin.