Başkan Toçoğlu müjdeyi sosyal medyadan verdi;

Ulaşım Filosuna 10 Yeni Araç

Ulaşım filosuna dahil edilecek 10 yeni araç ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını açıklayan Başkan Toçoğlu, “Ulaşım altyapımızı 10 yeni araçla daha da güçlendiriyoruz. Birincil ihtiyaçlara dönük kapsamlı çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Yeni araçlar şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, sosyal medya hesabından ulaşım filosuna dâhil edilecek 10 yeni araç ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını müjdeledi. Vatandaşlardan ulaşım konusunda aldıkları talepleri titizlikle değerlendirdiklerini belirten Başkan Toçoğlu, ulaşım altyapısını güçlendirmek adına yeni çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve hatlarda gerekli iyileştirme ve düzenlemelerin yapıldığını ifade etti.

6’sı Körüklü Toplam 60 Araç

Başkan Zeki Toçoğlu, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana şehrin ulaşımına köklü çözümler ürettik. 6’sı körüklü toplam 60 yeni otobüs ile ulaşım filomuzu güçlendirdik. Özel Halk Otobüslerine de kendilerini çağın gerekliliklerine uygun dönüştürmeleri konusunda önemli destekler sunduk” ifadelerini kullandı. Ulaşım konusundaki yeni gelişmeleri de takipçileri ile paylaşan Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı’yla ulaşım filomuza 10 yeni araç dâhil edilmesini meclis üyelerimizle görüşeceğiz” dedi.

Hazırlıklarımız Tamamlandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “Kısa süre önce de kamuoyuna duyurmuş, ulaşım altyapımızı yeni araçlarla daha da güçlendireceğimizi ifade etmiştik. UKOME tarafından yeni hatlar üzerinde başlatılan çalışmalar nihayete erdi, yeni araçlar konusunda tüm hazırlıklarımız tamamlandı. İnşallah meclis üyelerimizle gerçekleştireceğimiz istişarelerin ardından ulaşım altyapımızı 10 yeni araçla daha da güçlendiriyoruz. Birincil ihtiyaçlara dönük kapsamlı çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Yeni araçlar şehrimize hayırlı olsun.”