Bir kaç yıl önce Cml Güvenlik adıyla faaliyet gösteren firma, yenilenen yüzü ve yeni son teknolojileri içerek, Showrumuyla Hendek ilçesi Osman yılmaz caddesinde düzenlenen açılış töreniyle hizmet vermeye başladı.

Açılış Konuşması Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Şenay Sakal Yaparken, Kurdeleyi Mhp İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve  Bilgisayar Mühendisi Ahmet Cemalettin Yeşildağ Birlikte keserek, firma açılışını gerçekleştirdiler.

Ardından firma içerisinde kurulu olan güvenlik kameralarını inceleyerek, ürünler konusunda bilgiler sahibi olan heyet, sunulan ikramlar sonrasında, hayırlı olsun dilekleriyle, işlerinden ayrıldılar.

Bilgisayar Mühendisi Ahmet Cemalettin Yeşildağ tarafından Hendek'te hizmete giren işletme, Kamera güvenlik sistemleri konusunda oldukça iddialı donanım ve markaların temsilciliğini yapmakta

Cml Bilişim ve Güvenlik, Araç güvenlik sistemlerinden, Görüntülü diafon sistemlerine, Network sistemlerinden, santral sistemlerine, bir çok dalda, alanında tecrübeli, çalışanları ve teknik kadrosuyla hizmet sunacak.