Muay Thai Milli Takım Antrenörü Murat Tokat “ Milli Takım Antrenörü olarak, Milli Takıma hem Antrenör İbrahim Keleş hem de Emrah Atış gibi sporcuları göndermek bizim için onurdur”

Tokat, spora her zaman destek olan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü başta olmak üzere, Federasyon Başkanı Halil Durna’ya,  As Başkan Okşar Daştan,  Federasyon icra Kurulu Başkanı Hasan Yıldız’a, Milli Takım Teknik Kurul Başkanı Yılmaz Çeken’e  ve her zaman desteklerini esirgemeyen Hendek İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli’ye teşekkür ederek, verilen göreve layık olacağını söyledi.

EMF-Muaythai Open Cup 2015, Antalya 54 Kg Üst Genç erkeklerde Emrah Atış, Ülkemizi, Sakarya’yı, Hendek İlçemizi ve Hendek Muay Thai Spor Kulübünü Milli Takımda temsil edecek.

Muay Thai Milli takım Antrenörü Murat Tokat Öğrencisi Emrah Atış’ın, Milli Takım kadrosunda olması, çalışma ve azmin zaferidir  diyerek,   Avrupa kupasında şampiyon olmasını temenni edip,  başarılar diledi.

Türkiye Muaythai Federasyonu ve EMF- Avrupa Muaythai Federasyonu Faaliyet programında yer alan EMF-Avrupa Muaythai Federasyonu Kupası (EMF-Muaythai Open Cup 2015 Antalya ) 11-15 Kasım 2015 Tarihinde Antalya Grandpark Lara Otelde yapılacak.

 Faaliyete;Çocuklar (Minik-Yıldız Bay ve Bayanlar) Gençler Bay ve bayanlar Büyükler A-B Divisyon ve Büyük bayanlar katılabilecek. 

Faaliyet 11 Kasım 2015 Tarihinde başlayıp 15 Kasım 2015 tarihinde sona erecektir, Faaliyete 25 ülkeden katılım beklenmektedir.