İncelemelerde bulundu
Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü’nü ziyaret ederek, tesiste incelemelerde bulunarak sporcuların antrenmanlarını izledi. Antrenörler Zafer Başar, Ebubekir Yılmaz, Ali Yıldırtan, Ali Rıza Albayrak, Rıza Yetim ve Oğuz Birinci öncülüğünde antrenman yapan sporcuların antrenmanlarını izleyen Başkan İrfan Püsküllü, Hendek’in sporda bir marka olduğunu söyledi.
Alt yapı da en iyisiyiz
Hendek Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Harun Kaynak, kulüp hakkında bilgi vererek şu anda 230 güreşçilerinin olduğunu ifade etti. Kaynak, “Türk sporunda güreş lokomotif bir spordur. Kulübümüz bu işin temel taşı, alt yapısı son derece sağlam. Milli takıma alt yapıdan sporcu ve antrenör yetiştiriyor. Tesisleşmede son derece zenginiz”dedi. Kulüp Başkanı Harun Kaynak,  Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye kulüplerine katkılarından dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti.
‘Tesis olmadan olmaz’
Başkan Püsküllü, Hendek’te yeni şampiyonlar yetiştirmeye devam ettiklerini belirterek ““Sağlam kafa sağlam vücutta olur” sözüne uygun şekilde, gençlerimiz ve çocuklarımız için; kişilikleri gelişsin, sağlıklı ve faydalı insanlar olsunlar düşüncesi ile spor salonlarımızı çoğaltmaya gayret ediyoruz. Tesis olmadan olmaz. En çok üzerinde durduğumuz konu bu. Hendek Belediyesi olarak bu konuda iyi bir yerdeyiz ama yine de yeterli değil diyerek sözlerine şöyle devam etti:
‘Spordaki başarımız bir tarihtir’
‘Hendek’in spordaki başarıları bir tarihtir. Çocuklarımızı sokaktaki yanlış yollardan kurtarmak için spor en iyi uğraşıdır. İlçemizde yüzme havuzu yaparak, gençlerimizi yüzme sporuna yönlendirdik. Güreş Milli Takımı, Karate Milli Takımında birçok sporcumuz var. Biz gençlerimize ve çocuklarımıza güveniyoruz. Hem Türk Bayrağını dalgalandıran hem İstiklal Marşımızı söylettiren gençlerimizi yetiştirmek hepimizin görevidir’