Amatör spor haftası toplantısı yapıldı..

Toplantıya yönetim kurulunun tamamıma yakının katılması dikkat çekti.

Pazartesi günü yapılacak spor korteji ulusal yas nedeni ile iptal edilirken, dikkatler Çarşamba günü yapılacak amatör spor ve sporcu paneline sonrasında Cuma günü yapılacak Spor branşları yılın en başarılı sporcuları ödül törenine yoğunlaştı.

Toplantı yılın en başarılı sporcularının ödül töreni hazırladıkları için yoğunlaşırken başarılı sporculara verilenecek ödüller hakkında bir dizi kararlar alındı.

Bu kararlar neticesinde başarılı sporculara SASKF yönetimi ve sponsorlar tarafından şiltler ve Altın hediyeleri verilecek.

Sakarya da ilk defa bu kadar geniş kapsamlı kurumsal işbirliğinde kutlanacak etkinlikler için Başkan Yaşar Zımba “Amatör spor ve sporcular bizler için çok önemli.

Valilik, büyükşehir belediyesi ve Gençlik spor gerekli destekleri yaparak sporcularımızın ve branşlarımızın başarılı olması için çalışıyor.
Bizde Gençlik ve spor il müdürlüğümüz ile yapacağımız bu etkinlikler ile sporcularımızı bir kez daha taltif etmek istedik.

Desteklerini ve olanaklarını sonuna kadar kullanan İl müdürü Fatih Çelikel, Şube Müdürü Bülent Kasıma çok teşekkür ediyoruz. Dedi.