Sakaryaspor’un şampiyonluk kutlamalarında konuşan Başkan Toçoğlu, “Nihayet bu haketmediğimiz ligden kurtulduk. Şampiyonluğumuzu ilan ettik. Biz sizinle daha nice başarılara imza atacağız. Şampiyonluğumuz kutlu olsun” dedi. Gürses; “Çok çalıştık sonunda zafer bizim oldu” 

Kutlamalarda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve binlerce taraftar yer aldı. Başkan Toçoğlu, tüm taraftarlarla birlikte şampiyonluğu kutladı.

Daha güzel günlerde beraber olacağız



Başkan Toçoğlu, “Biz bu meydanda birçok toplantıda bir araya geldik. Ama bu gece hepsinden daha anlamlı bir  buluşmada bir aradayız. Nihayet bu haketmediğimiz ligden kurtulduk. Çok kötü günler geçirdik, çok sıkıntılar yaşadık. Hamdolsun bu sıkıntıları aşarak, şampiyonluğumuzu ilan ettik. İnşallah çok daha güzel günlere beraberce yürüyeceğiz” diye konuştu.

Yüreklerini ortaya koydular

Şampiyonlukta emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Toçoğlu, “Bu başarının oluşmasında emeği geçen başta futbolcu kardeşlerimin hepsini tek tek kutluyorum. Bu kardeşlerimiz alınlarının terini ve yüreklerini ortaya koydular. Bizleri, sizlerin karşısına alnı açık çıkardılar. Kulüp Başkanımız İsmail Gürses ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyorum. Hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadılar. Bir teşekkürü de bu takımın peşinden koşan taraftarlarımıza. Ayrıca basın mensubu kardeşlerime de teşekkür ediyorum. Bugünlere beraberce geldik. İnşallah daha güzel günlerde beraber olacağız” ifadelerini kullandı.



Şampiyonluğumuz kutlu olsun

“Geçtiğimiz günlerde Kulüp Başkanımız İsmail Gürses’le birlikte Sakarya’ya ve iş adamlarımıza çağrıda bulunmuştuk. Ancak biz gerekirse ceketimizi satıp bu takımı şampiyon yapacağımızı söyledik. Daha yolun başındayız. Bu ligler bize az gelir. Biz Süper Lig’de olmalıyız. İnşallah önümüzdeki yıl da bu başarıyı sürdüreceğiz. Buradan bu şehirde kazanan iş adamlarımıza bir kez daha sahip çıkmaya davet ediyorum. Burada takımımızı uçurumun kenarından alan Orhan Kocabıyık kardeşimize de teşekkür ediyorum. Biz sizinle daha nice başarılara imza atacağız. Şampiyonluğumuz kutlu olsun.”

Birliğimiz devam edecek

Kutlamalarda söz alan Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses ise, sezon başında şampiyonluğun geleceğine inandıklarını belirtirken, “50+1 diriliş paralosaıyla yola çıktık. Bu hedefimizi hamdolsun yerine getirdik. Bu şehir, bizler birbirimize yeteriz. İnşallah artık yeni hedefimiz 50+2 olacak. Ve gelecek yıl da yükselişimizi sürdüreceğiz. Bu başarıyı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ile birlikte elde ettik. Birliğimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.