27 ocak 7 şubat tarihleri Arasında aydın söke de minik, yıldız, genç, büyükler bay bayan Türkiye şampiyonası 2200 sporcunun katılımı ile tamamlanmıştır bu müsabakalarda antrenör ve sporcu kardeşlerimiz kıyasıya mücadeleler verip dünya ve Avrupa şampiyonalarında milli takım formasını giyebilmek için tüm marifetlerini konuşturmuşlardır.



Muaythai Türkiye şampiyonasında 54 kg B klas ta sporcumuz Emrah Atış Türkiye  şampiyonu olmuştur. İSVEÇ’te yapılacak Dünya Şampiyonasında  milli takım forma ile Ülkemizi ilimizi ve Hendeğimizi temsil edecektir. ALLAH  başarılı olmasını nasip etsin.


27 ocak 7 şubat tarihleri Arasında aydın söke de yapılan müsabakalara gidip gelmemizde desteklerini esirgemeyen Hendek Belediye Başkanımız İrfan PÜSKÜLLÜ Beye teşekkürlerimizi sunarız.

48 kg B klas ta Türkiye muaythai sampiyonasinda sporcumuz abdüllatif Abdullatif Pehlivan türkiye 2.si olmuştur kendisini tebrik ederim. Sporcumuz Avrupa Kupası ve uluslar arası müsabakalarda 48 Kg Ülkemizi temsil edecektir. 




Mustafa Koz Sakarya hendek muaythai adına çok sevindirici hendek in bir başka gururu oldu. kendisini tebrik ediyoruz başarılarına Dünya şampiyonluğuyla taçlandırmasını diliyoruz hendek adına sevindirici bu başarıların artarak çoğalması dileğiyle onu bu günlere getiren değerli hocası Murat Tokat hocam da tebrik ediyorum nice güzel başarılar diliyorum
Murat TOKAT