Romanyada yapılan Uluslar arası Stefan Rusu & Ioan Popovici Turnuvası'nda milli takım formasını giyen Hendek Güreş İhtisas Kulübü güreşçileri Ensar KARABACAK  Gençlerde 1. -Yıldızlarda ise   Bedirhan TAN 1. ve Abdulsamet BAŞAR 2.  Oldular.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Bursa’da yapılan 14 yaş Minikler Greko-Romen Türkiye Şampiyonası’na katılan Hendek Güreş İhtisas Kulübü sporcuları Kürşat Can KAYA 1. - Serhat KIRIK 3. - ve Enes ÖZTÜRK 3. oldular. 34 ilden 410 sporcunun katıldığı müsabakalara Hendekli güreşçiler damgasını vurdu.

Hendek Güreş İhtisas Kulübü Feyzullah Köstereli, sporcuları ile gurur duyduğunu ifade ederek, “Sporcularımızın yetişmesinde büyük emeği olan Sefer Sarı, Zafer Başar, Ebubekir Yılmaz, Ali Yıldırtan, Ali Rıza Yetim ve Oğuz Birinci’ye teşekkür ediyorum. Hendek gibi bir ilçeden milli takıma 3 sporcu gönderip üç madalya ile dönmelerinden onur duyduk. Sporcularımız Bursa’da yapılan şampiyonada da 3 madalya alarak içerde ve dışarda göğsümüzü kabarttılar. Hendek, güreşte artık bir marka olmuştur. Altyapıdan gelen sporcularımızla Hendek ismini tüm Türkiye daha yakından tanıyacaktır”dedi.