18 ilden 26 kulüp, 530 sporcunun katıldığı 13.sü düzenlenen Pamukkale DEKAİ DO Karate turnuvasında Hendek Belediyesi Karate takımı 4 Birincilik elde ederken, 3 ikincilik ve 2 Üçüncülük elde ederek turnuvaya damgasını vurdu.

Hendek Belediyesi Karate takımından İlker Eren Özel, Batuhan Şahin, İremnur Şahin miniklerde Birinci olurken, yıldızlarda ise Ömer Faruk Ateş birinci oldu.

Miniklerde Mehmet Efe Kayacık ve Arda Dandan ikinci olurken, Beyza Duman ve Sefa Onur Er üçüncü oldu. Yıldızlarda ise Alper Yazıcı ikinci oldu.

13 sporcu ile turnuvaya katılarak 9 madalya elde eden ve başarıya imza atan Hendek Belediyesi Karate takımı Antrenörü ve Kafile Başkanı Faruk Özel sporcuları tek tek kutlayarak başarılarının devamının geleceğini ifade ettiler.

Antrenör Nurkan Kayacık “ Sporcularımız olumlu geçen kampın ardından güzel bir başarıya imza attılar. Bundan sonrada aynı kararlılık ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sporcularımın bundan sonrada bir çok başarıya imza atacağına inanıyorum. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımıza ve Kaymakamımıza teşekkür ediyorum”  dedi.